Máme to tu opäť. Zariadenie z Číny, na ktoré sa osobne teším viac, než na mnohé z tých, ktoré sa predávajú bežne na Slovensku. Toť príbeh Vernee, mladého čínskeho výrobcu s veľkými ambíciami. Ich nový model Vernee Mars je len dôkazom toho, že keď sa chce, tak sa dá a keď sa dá, tak to vyzerá naozaj fenomenálne.

Neveríte? Tak pozorne čítajte, toto všetko prináša nový Mars.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie Vernee Mars <<<

Začnime hneď tým najhlavnejším a najzaujímavejším, a to displejom. Vernee Mars ponúka krásny 5,5-palcový panel s rozlíšením 1 920 x 1 080 prekrytý 2.5D vrstvou skla Corning Gorilla Glass 3.

Zariadenie poháňa osemjadrový procesor Helio P10 s jadrami o takte 2.0 GHz. Ide teda o mierne výkonnejšiu verziu, ktorej pomáha grafický čip Mali-T860 MP2 s taktom 700 MHz. V útrobách smartfónu nájdete aj 4 GB operačnej pamäte RAM, ako aj 32 GB rozšíriteľné úložisko.

Vernee si dáva záležať na konštrukcii
Vernee si dáva záležať na konštrukcii

Na zadnej strane nájdete 13 Mpx senzor, zatiaľ čo predná strana sa pýši 5 Mpx fotoaparátom. O selfie, aj normálne fotografie bude teda veľmi dobre postarané.

TIP: Vernee Mars v overenom obchode GearBest

Zvyšok špecifikácií taktiež vôbec nezaostáva. Začneme konektivitou, ktorá je na vysokej úrovni. Vernee Mars nemá problém s GPS, A-GPS ani štandardom GLONASS. Tak, ako väčšina modelov z Číny, aj Mars ponúka dual SIM konektivitu.

vernee mars

Keď sme už pri tých simkách, rovno spomeniem, že Vernee Mars hravo zvládne všetky LTE frekvencie slovenských operátorov a teda aj povestné 800 MHz pásmo, ktoré napríklad Xiaomi vôbec nepodporuje.

Ak si myslíte, že táto zostava musí stáť aj 300 alebo 400 EUR, mýlite sa. Overený obchod GearBest.com novinku predáva za 209,29 EUR. Slušné, že? V prípade, že sa vám páči neváhajte a mrknite na zvyšok špecifikácií, ako aj video priamo z GearBestu. Ak by ste chceli vidieť recenziu od nás, dajte vedieť, radi sa na to podujmeme.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu Vernee Mars <<<