Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 Ľudia kašlú na Samsung: Note 7 nechcú vrátiť

Ľudia kašlú na Samsung: Note 7 nechcú vrátiť

2
Vraveli sme to niekoľkokrát a povieme to znovu. Ak doma máte Note 7, neváhajte a spojte sa so zákazníckou linkou Samsungu, kde sa dohodnete na jeho bezplatnej výmene. Naozaj, stojí to za to. Podľa všetkého však ani takýto štedrý prístup zo strany Samsungu nestačí na to, aby ľudia zareagovali.

Tvrdí to nová správa spoločnosti Apteligent, v ktorej sa objavil graf adopcie Galaxy Note 7 spolu s dôležitými míľnikmi, ako napríklad dátumom prvej nahlásenej explózie.

Aj po nahlásení prvej explózie sa počet aktivovaných kusov aj naďalej zvyšoval. To je celkom normálne, mohlo totiž ísť o ojedinelý incident. Neskôr, po oznámení zvolávania všetkých Note 7 počet aktivovaných kusov mierne klesol. Potom však opäť začal rásť.

graf-note7

Opäť musíme trvať na tom, aby ste svoj Note 7, ak jeden vlastníte, vymenili čo najskôr. Je to asi ako situácia, keď automobilka vyhlási zvolávanie nových automobilov, kvôli vážnej chybe, ktorá môže spôsobiť škodu na majetku a zdraví. To isté sa môže stať aj s Note 7. Jednoducho si nemôžete byť istí, že vám sa to nestane.

Samsung pomaly ale isto prichádza so zaujímavými riešeniami, ako ľudí ochrániť a zároveň prinútiť zariadenie vrátiť. Jedným z takýchto spôsobov je aj softvérová aktualizácia (zatiaľ) v Kórei, ktorá kapacitu batérie obmedzuje na 60%.