Jeseň je definitívne tu a s padajúcimi listami stromov začali padať aj ceny. Taký je príbeh obrovskej a to fakt myslíme obrovskej zľavovej aktivity v overenom obchode Everbuying.net.

Ak hľadáte nový smartfón, inteligentné hodinky, tablet alebo dokonca povedzme inteligentný vysávač, máme pre vás perfektné správy. Ceny týchto zariadení práve prešli výraznou diétou. My sme pre vás vybrali tie najzaujímavejšie. Poďme na to!

TOP smartfóny: Výber redakcie

Smartfón je základom každého moderného človeka, ktorý chce ostať online a dostupný pre svoju rodinu a známych. My sme pre vás z obrovského výberu vybrali niekoľko tých, ktoré sa oplatí neprehliadnuť.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Začať musíme samozrejme s jedným z najlepším telefónov čínskeho výrobcu Xiaomi. Redmi Note 3 Pro ponúka 5,5-palcový Full HD displej, Android 6.0 Marshmallow, procesor Qualcomm Snapdragon 650, snímač odtlačkov prstov, 3 GB operačnej pamäte RAM16 Mpx fotoaparát za a teraz sa podržte, 170,10 EUR.

redminote3pro

V tejto cene nechýba ani kovová konštrukcia a vyladené používateľské prostredie MIUI 8.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu Xiaomi Redmi Note 3 Pro <<<

UMi Super

Napísal som to už niekoľkokrát a napíšem to opäť. Jedným z najlepších lacných smartfónov je UMi Super. Tento telefón ma prekvapil nielen svojou cenou, ale hlavne spracovaním, výkonom, vyladenosťou.

umi-super-6

Jednoducho celý balíček je na úrovni dvojnásobnej ceny. Aby som vám ho trošku priblížil, UMi Super ponúka 5,5-palcový Full HD displej prekrytý 2.5D sklom, Android 6.0 Marshmallow, 4GB RAM, osemjadrový procesor Helio P10, 32 GB pamäť a 13 Mpx zadný fotoaparát.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu UMi Super <<<

Oukitel K10000

Nenechajte sa odradiť neznámym názvom výrobcu. Oukitel má v Číne veľmi silnú zákaznícku bázu, ktorá je poriadne náročná, hlavne čo sa výdrže batérie týka. Asi už teda tušíte, ako bude ladený tento extrémne obľúbený smartfón, ktorý sme niekoľko týždňov používali aj u nás, v redakcii.

Oukitel_K10000

Jeho najsilnejšou devízou je a teraz dobre čítajte, 10 000 mAh vstavaná batéria. Keď sme cestovali na Mobile World Congress 2016 do Barcelony, telefón sme mali v ruke takmer non stop a na konci dňa nám, ako by sa nechumelilo, zahlásil, že mu ostáva 84% batérie. Po tom, ako sme celý deň mali pustenú navigáciu. ČO?!

Okrem toho ponúka 5,5-palcový displej, štvorjadrový procesor MTK6735, 2GB RAM, 16 GB pamäť a 13 Mpx zadný fotoaparát. Jeho cena? Krásnych 125,90 EUR. Paráda!

Vernee Apollo Lite

Na koniec sme si nechali čerešničku na torte. Ide o prácu relatívne nového výrobcu, Vernee, za ktorým stojí spoločnosť New-Bund Network Technology Co,. Ltd. Na nových výrobných procesoch a optimalizácii softvéru pracuje až 120 inžinierov v mestách ako Šen-čen, Šanghaj či Si-an. Ich veľkou motiváciou je priniesť smartfóny s výkonom a odladením na úrovní vlajkových lodí za cenu low-end alebo mid-range triedy. V podstate by som mohol Vernee prirovnať k OnePlus, spoločnosti, ktorá sa o to pokúsila ako prvá.

Apollo_lite

Jedným z ich najnovších modelov je Vernee Apollo Lite, 5,5-palcový smartfón s Android 6.0 Marshmallow, desaťjadrovým procesorom MTK6797, 4GB RAM, 32GB pamäťou a 16 Mpx fotoaparátom. V jeho výbave nechýba ani Gorilla Glass, USB Csnímač odtlačkov prstov.

Samozrejme, nemôžme zabudnúť na nestarnúci kovový dizajn a cenu 181,70 EUR. Čo viac dodať?

TOP príslušenstvo: Výber redakcie

K smartfónom samozrejme patrí aj príslušenstvo. Základnom každej smart výbavy by mala byť poriadna power banka. Koniec koncov, nie je nič horšie ako keď sa vám v strede dňa vybije telefón alebo tablet, no nie?

power-banka

My odporúčame Xiaomi Mi 20 000 mAh power bankudvomi USB portami pre nabíjanie. V bielom vyzerá naozaj úchvatne. Tento model si vďaka prebiehajúcej akcii môžete kúpiť za 23,84 EUR.

Inteligentné hodinky

Jemne sa dotkneme aj otázky inteligentných hodiniek. V ponuke Everbuying.net nás najviac zaujalo riešenie od firmy FINOW a ich model X5. Stojí síce 111,59 EUR, no ponúka krásny okrúhly displej, kožený remienok a oveľa viac.

endoskop

Vychytávky, VR a drony

Nakoniec sa chcem povenovať aj príslušenstvu, ktoré by ste mohli zaradiť aj do kategórie hračky. Celkom slušný party trik by mohlo byť využitie 5,5mm endoskopu odolného voči vode. Spomeniem aj niekoľko zaujímavých VR headsetov, aj so vstavaným displejom a samozrejme aj drony či už bez kamery alebo s kamerou.

vysavac

Inteligentná domácnosť

Ako som už sľúbil na začiatku, Everbuying.net má k dispozícii aj hromadu produktov pre smart domácnosť na čele s vysávačmi. Jedným takým je riešenie od spoločnosti Minsu. Stojí 134,99 EUR a viac sa o ňom dozviete na tomto odkaze.

Tak čo poviete, navnadili sme vás? Nebojte, aj my sme zhrešili a pár vecí už máme v košíku.