Úvod Smartphony Dohady Vlajkový Huawei Mate 9 sa blíži. K dispozícii budú tri pamäťové verzie

Vlajkový Huawei Mate 9 sa blíži. K dispozícii budú tri pamäťové verzie

3
Ǔdajná podoba smartfónu Huawei Mate 9

Už v novembri tohto roka uvidíme predstavenie novej generácie vlajkového modelu Huawei Mate 9, ktorý bude podobne ako predchodca, veľmi lákavý. 

Huawei opäť vsadí karty na prémiový look a väčšie rozmery. Avizuje to štíhle kovové jednoliate telo, v ktorom bude osadený zrejme 5,9 palcový displej. FHD 1080p rozlíšenie je minimum, výrobca tento rok ale zrejme konečne siahne po jemnejšom QHD 1440p paneli.

Okrem rôznych farebných prevedení bude Huawei Mate 9 k dispozícii aj v rôznych pamäťových konfiguráciách. Na svoje by si tak mal prísť každý. Presnejšie pôjde o tri rôzne verzie, ktoré odhalil marketingový banner výrobcu. Ten sa objavil na sociálnych sieťach.

huawei mate 9

Stále veľmi schopným základom bude 4 GB kapacita operačnej pamäte RAM a 64 GB interné úložisko. V druhom prípade zostane kapacita operačnej pamäte nezmenená, narastie však interná pamäť na hodnotu 128 GB. Vrcholom bude kombo 6 GB RAM / 256 GB ROM.

K prislúchajúcim verziám môžeme doplniť aj ceny. Najnižší model sa bude predávať po prepočte niekde medzi 428 eurami a 455 eurami, zlatá stredná cesta si vyslúži približnú cenovku 522 eur a najvyššie radný model bude stáť až 630 eur.

Za tieto peniaze dostaneme tiež duálny fotoaparát (20 Mpx) opäť s podpisom foto spoločnosti Leica, výkonný čipset Kirin 960 a konektor USB typ C spolu s najnovším Androidom 7.0 Nougat.