Úvod Dohady Pozrite sa na neoficiálny render Google Pixel XL. Dizajnom nezaujme

Pozrite sa na neoficiálny render Google Pixel XL. Dizajnom nezaujme

1
O menšom Google Pixel aka „Sailfish“ sme už niekoľkokrát informovali. Jeho dizajn už je prakticky odhalený, avšak jeho väčší brat „Marlin“, ktorý by sa mal volať Google Pixel XL, bol doteraz stále veľkou záhadou.

Čím viac sa blížime predstaveniu, tým viac informácií zistíme aj o Marlinovi. Dnes vám prinášame neoficiálny render, ktorý bol vytvorený na základe nekvalitnej fotografie.

Ak ste túto fotografiu nezachytili, tak ju tu znovu pridávame:

Google Pixel XL leak

Je síce trochu rozmazaná, ale nič, čo by prekážalo kreativite užívateľov na internete. Používateľ Redditu, bndki, zobral fotografiu a podľa nej vytvoril svoj vlastný render prednej strany smartfónu. Takže ak na tejto uniknutej fotografii ide o skutočný Google Pixel XL, tak novinka bude vyzerať približne takto:

Google Pixel XL render

Síce na ňom nič zaujímave neuvidíte, zvlášť keď má vypnutý displej, no teraz už máte ako takú predstavu o dizajne predného panelu. Prikladáme aj fotografiu, ktorá dokazuje podobnosť renderu s reálnou fotografiou.

google-pixel-xl-render-based-on-leak-1

Je možné, že na reálnej fotografii išlo len o prototyp, takže dizajn môže vyzerať úplne inak. Na ďalšie špekulácie si budeme musieť ešte počkať. Najbližšie týždne to bude veľmi horúce, keďže očakávané predstavenie by sa malo konať už 4. októbra.

Čo hovoríte na dizajn tabletofónu od Googlu? Je dobré, že Google vybral takýto konzervatívny dizajn alebo mal skúsiť experimentovať?