Úvod Zariadenia FOTO: Vernee Mars s 5,5″ displejom vo veľkostnom porovnaní s konkurenciou

FOTO: Vernee Mars s 5,5″ displejom vo veľkostnom porovnaní s konkurenciou

0

Čínsky výrobca Vernee pri svojom ešte stále čerstvom smartfóne Vernee Mars okrem iného poukazoval na jeho rozmery. Hodnota pomeru plochy obrazovky k prednému panelu je takmer 81-percentná.

Vernee Mars disponuje, tak ako väčšina súčasných smartfónov, 5,5-palcovým displejom. Tento rozmer sa stal akýmsi zaužívaným štandardom, pričom ho samozrejme dopĺňajú aj zariadenia s menšou či väčšou obrazovkou. Tých je však oproti tým 5,5-palcovým pomenej.

Väčšia obrazovka logicky ponúka príslušný komfort v podobe lepšieho zážitku z konzumácie multimédií, čítania textov alebo aj napríklad z hrania hier. Daňou za to je často väčší rozmer či hrúbka zariadenia, ktorá môže v užších nohaviciach alebo v menšej kabelke v prípade nežnejšieho pohlavia robiť problémy.

Vernee Mars je napriek veľkosti svojho displeja stále relatívne kompaktný. Výrobca jeho rozmery postavil proti rozmerom smartfónov Meizu Pro 6, Xiaomi Redmi Pro alebo iPhone 6S Plus. Číselné porovnanie rozmerov môžete vidieť nižšie v tabuľke a pre lepšiu predstavu poslúžia fotografie všetkých zariadení.

[table id=61 /]

Vernee Mars Vernee Mars

Vernee Mars

Viac detailov o Vernee Mars nájdete na oficiálnej stránke výrobcu http://vernee.cc. Smartfón je stále v režime predpredaja, ktorý nájdete na stránke predajcu Gearbest.com. Do 7. októbra môžete navyše využiť 30-dolárový zľavový kupón. Ten však platí pre obmedzený počet 300 kusov. Zákazníkom bude Vernee Mars následne odosielaný od 24. októbra 2016.