Úvod Aplikácie Drupe: Skvelá aplikácia pre správu hovorov po novom aj s možnosťou ich...

Drupe: Skvelá aplikácia pre správu hovorov po novom aj s možnosťou ich nahrávania

0

Aplikácia Drupe patrí do segmentu tzv. dialer appiek, ktoré majú za úlohu nahradiť predinštalované aplikácie určené pre telefonovanie a správu hovorov. 

Aplikácia Drupe patrí medzi najlepšie nástroje z tohto segmentu. V rámci poslednej aktualizácie dokonca dostala novú funkciu. V súčasnosti väčšina smartfónov od základu neposkytuje funkcionalitu nahrávania hovorov. Potrebujete na to zvlášť appku, ktorá často vyžaduje root. Jednou z možností je tiež zadováženie si smartfónu z dielne výrobcu Xiaomi alebo jemu podobných, ktorých smartfóny funkciu nahrávania hovorov obsahujú už v základnej softvérovej výbave.

Komunikátor Drupe je sám o sebe veľmi intuitívny a rýchly. Prostredníctvom neho okamžite vytočíte akýkoľvek kontakt a správu svojich správ a hovorov budete mať pekne pred očami na jednom mieste. Aplikácia sa ovláda prostredníctvom intuitívnych gest. Pokiaľ chcete hovory nahrávať, túto funkciu musíte povoliť v nastaveniach.

Potom už len stačí zo zoznamu vybrať kontakt, s ktorým uskutočnený hovor chcete zaznamenať. Hlavičku kontaktu presuniete gestom na ikonu nahrávania REC. Vývojári upozorňujú, že hlas od osoby, ktorý chcete v rozhovore nahrávať môže byť tichší. Preto je možné v nastaveniach nahrávania zvoliť automatickú aktiváciu hlasného odposluchu, teda reproduktora smartfónu. Po ukončení hovoru nájdete AMR súbor s nahrávkou v menu aplikácie. Môžete si ho vypočuť, zdieľať alebo samozrejme vymazať.

drupe

Berte na vedomie, že druhá strana by mala byť informovaná o tom, že je hovor s ňou zaznamenávaný. Pokiaľ by ste aj túto funkciu nevyužívali, Drupe je podarená dialer aplikácia aj pre bežné telefonovanie a správu hovorov. V obchode Google Play je k dispozícii na stiahnutie zadarmo.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.drupe.app“]