Úvod Dohady Až 5000 mAh batéria v tele tenkom len 7 mm. Aj taký...

Až 5000 mAh batéria v tele tenkom len 7 mm. Aj taký má byť nový LeEco Pro 3

0

Čínsky výrobca LeEco veľmi rád prekvapuje, čo sme mohli vidieť už pri jeho predošlých smartfónoch. Inak tomu nebude ani pri nadchádzajúcej vlajkovej lodi. 

Trojica smartfónov LeEco 2, ktorá bola predstavená v apríli, prišla napríklad bez 3,5 mm jacku. Zároveň išlo o jedny z najvýkonnejších smartfónov, ktoré boli predstavené. LeEco Max 2 predbehol vo výkonnostných testoch napr. Galaxy S7 alebo iPhone SE.

LeEco Pro 3 má byť názov nového top modelu tohto výrobcu. Svoju pozornosť sa rozhodol upriamiť aj na výdrž batérie. Podľa posledných správ by mal tento smartfón dostať do vienka až 5000 mAh batériu.

Tou disponuje napríklad aj nami nedávno testovaný ASUS ZenFone Max. Podstatný rozdiel je ale v tom, že LeEco Pro 3 bude mať telo hrubé len 7 milimetrov. Skombinovať dlhú výdrž na jedno nabitie v rámci vysoko kapacitného akumulátora so štíhlym profilom zariadenia je problém pre väčšinu výrobcov.

LeEco Max 2
LeEco Max 2

Do vienka dostane poriadne nadupané súčiastky

Pri pohľade na náročný čipset však takto veľká batéria rekordy výdrže zrovna trhať nemusí. Svoju dávku energie si vypýta Snapdragon 821, 6 GB operačná pamäť RAM alebo 64 GB úložisko. Fotoaparáty si podelia 16 Mpx a 8 Mpx rozlíšenia. Zatiaľ nevieme nič o displeji, tipujeme však QHD rozlíšenie a určite nie malú uhlopriečku.

Vzhľadom na očakávaný čipset z dielne výrobcu Qualcomm môžeme tiež počítať s technológiou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0, ktorá pri veľkej kapacite batérie príde určite vhod.

ASUS ZenFone Max s 5000 mAh batériou sa nabíjal dlhé 4 hodiny a 22 minút prostredníctvom štandardného nabíjania cez microUSB.