Úvod Operátori 4ka 4ka spúšťa novinku: TO.10 ponúka 10GB dát a 100 minút + SMS...

4ka spúšťa novinku: TO.10 ponúka 10GB dát a 100 minút + SMS v celej EÚ!

8
Najmladší operátor z noci na dnes spustil nový produkt. Volá sa TO.10 a ponúka väčší balíček predplatených dát, ako aj 100 minút a SMS správ pre využitie doma či v štátoch Európskej únie.

Stalo sa tak len krátko po tom, ako sme informovali o chystajúcich sa novinkách. Všetko nasvedčovalo tomu, že 4ka predstaví neobmedzený dátový balíček, zatiaľ sa tak bohužiaľ nestalo.

Novinka zo strany 4ky je bez viazanosti a skrytých poplatkov. „Už nemusíte mať strach, že sa vám dáta rýchlo minú a budú vám doúčtované nad rámec spotreby balíka služieb. TO.10 si v období zvýšenej spotreby môžete aktivovať kedykoľvek potrebujete,“ informuje operátor.

Aj s automatickou obnovou balíka

S automatickou obnovou balíka TO.10 sa vám balík obnoví každých 30 dní. Ak miniete 10GB dát v balíku skôr, balík sa obnoví skôr. Stačí, ak máte na SIM karte dostatočný kredit. Nespotrebované minúty/SMS nestratia svoju platnosť skôr a môžete ich využívať aj naďalej. Ak spotrebujete minúty/SMS skôr ako dáta, môžete naďalej telefonovať a SMSkovať iba za 4 centy za 1MIN/1SMS v celej EÚ. Okrem toho, v sieti operátora voláte po 3. minúte úplne zadarmo.

Kontrola spotreby aj cez nový portál Moja zóna

4ka spolu s TO.10 spúšťa aj nový zákaznícky portál „Moja zóna,“ v ktorej si môžete zobraziť prehľad o spotrebe, dobitiach a viac. Aktivovať si tam môžete automatické alebo pravidelné dobitie služieb alebo samotného kreditu.

K balíku TO.10 si môžete aktivovať aj doplnkový balík GIGA PLUS, s ktorým získate 1GB dát v sieti Telekomu.

Operátor vás zároveň bude priebežne informovať prostredníctvom SMS správ o nespotrebovaných dátach. Presnejšie vám SMS správu pošle pri objeme dát vo výške 500, 50 a 0 MB, resp. 24 hodín a 1 hodinou pred ukončením platnosti dátového balíka.

Ako si aktivovať TO.10

Ak si chcete aktivovať balíček TO.10, na svojej karte musíte mať kredit aspoň 10 EUR. Potom už len stačí zaslať SMS správu s textom TO.10 na číslo 950.

Redakcia AndroidPortal.sk sa zúčastní aj tlačovej konferencie v pondelok, kde operátor môže a nemusí predstaviť ďalšie novinky.