Úvod Smartphony Aktualizácie Vernee Thor dostáva OTA aktualizáciu. Prináša ďalšie vylepšenia a optimalizácie

Vernee Thor dostáva OTA aktualizáciu. Prináša ďalšie vylepšenia a optimalizácie

0

Prvý smartfón z produkcie čínskeho výrobcu Vernee už nejakú tú dobu figuruje na trhu so smartfónmi. Jeho výrobca aktuálne pripravil ďalšiu aktualizáciu. 

Tá je v poradí už piata, čo je na smartfón s predajnou sumou okolo 100 eur nezvyčajné. Vernee Thor dorazil na trh niekedy pred piatimi mesiacmi a podrobili sme ho recenzii aj u nás. Vývojári uľahčili použitie Android ROM-iek tretích strán. Podľa ich predošlého plánu otvorili jadro systému tak, aby bolo nahranie alternatívnych ROM-iek jednoduchšie. Vývojári sa ale pozreli aj na predinštalovaný Android 6.0 Marshmallow.

K TÉMETEST Vernee Thor: Najlepší Android smartfón do €100?

Proces optimalizácie sa postaral o rýchlejšie zapnutie smartfónu a načítanie aplikácií, vylepšila sa odozva dotykového displeja a taktiež zvukové upozornenia. Fotografie zhotovené predným fotoaparátom by mali byť po novom prirodzenejšie.

vernee-thor-8

Tak ako v predošlej aktualizácii, aj v tejto výrobca zobral na zreteľ snímač odtlačkov prstov. Ten robil vrásky dlhšie, a po poslednej aktualizácii bude pracovať rýchlejšie a vo väčšom rozpoznateľnom rozsahu. Nemenej dôležitým vylepšením je optimalizácia kompatibility množstva aplikácií tretích strán.

Tento update tiež rieši problém so samotnými aktualizáciami. Predošlé skúsenosti používateľov hovorili, že OTA aktualizáciu nebolo možné nainštalovať, pokiaľ bola v zariadení vložená microSD karta. Tento nedostatok by mal byť už minulosťou.

vernee-thor-3

Vernee Thor svojimi špecifikáciami zrovna neohúri, no s predajnou cenou ľahko prevyšujúcou 100 eur je výbava viac ako dostatočná. Vernee Thor je k dispozícii aj skladom v EU na stránkach predajcu TomTop na adrese: http://bit.ly/2bYfDrk a detailné info môžete nájsť tiež na oficiálnej stránke výrobcu na: http://vernee.cc.