Úvod Smartphony Dohady Vernee Mars bude k dispozícii aj v modrej farbe. Podobne ako očakávaný...

Vernee Mars bude k dispozícii aj v modrej farbe. Podobne ako očakávaný iPhone 7

0

September je pre svet technológií veľmi zaujímavý. Nie len, že sa koná technologické podujatie IFA 2016 v nemeckom Berlíne, ale svoje esá z rukáva vytiahne aj Apple.

Esá sa samozrejme týkajú nového alebo skôr nových iPhone smartfónov. Tie sú zatiaľ zahalené rúškom tajomstva, predsa sa ale na verejnosti objavilo niekoľko informácií.

Nové iPhone smartfóny prídu s oblúkovým prevedením segmentov pre príjem signálu k anténam, ktoré budú kopírovať vrchnú a spodnú hranu zariadenia. Apple zrejme siahne aj po novom farebnom prevedení, v štýle sýtejšej modrej farby.

Rovnakú myšlienku priemyselného dizajnu bude zdieľať tiež Vernee pri ich očakávanom smartfóne Vernee Mars. Čerstvé fotografie konštrukcie ukazujú práve modré prevedenie, ktoré sa bude zrejme týkať špeciálnej edície tohto zariadenia. Tú môže charakterizovať výkonnejší čipset, väčšia kapacita úložiska alebo limitovaný počet kusov. Okrem zmienky o čipsete Helio P20 a 6 GB operačnej pamäte RAM sme sa zatiaľ nedozvedeli žiadne ďalšie detaily.

Vernee Mars Vernee Mars Vernee Mars Vernee Mars

Vernee Mars má byť oficiálne predstavený niekedy v priebehu najbližších dvoch-troch mesiacov. S blížiacim sa oficiálnym uvedením sa však určite objavia nové indície smerujúce k jeho ďalším vlastnostiam.