Úvod Smartphony Aktualizácie Vernee Apollo Lite dostáva po mesiaci ďalšiu softvérovú aktualizáciu

Vernee Apollo Lite dostáva po mesiaci ďalšiu softvérovú aktualizáciu

1

Čínsky výrobca Vernee dbá na spätnú väzbu svojich zákazníkov s cieľom neustále vylepšovať kvalitu svojich produktov a samozrejme ich používateľský komfort.

Vernee Apollo Lite je obľúbený aj u nás v Európe, pričom ho už čoskoro dobehne v poradí druhá aktualizácia. Prvú dostal model Apollo Lite približne pred mesiacom. Tá vylepšila kvalitu hovorov, zvuk reproduktora a taktiež kvalitu fotografií.

Čo sa týka momentálnej aktualizácie, tá by sa mala začať šíriť už budúci týždeň klasicky, prostredníctvom OTA rozhrania. V nastaveniach si tak bude stačiť skontrolovať ponuku aktualizácií a jej sťahovanie prebehne automaticky. Aj tento update je zameraný na zlepšenie kvality hovorov, ako aj mobilnú konektivitu.

Vernee_apollo_lite

Výrobca citeľne vylepšil stabilitu 3G a 4G internetového pripojenia a taktiež silu signálu. Optimalizácie sa dočkala kompatibilita so sieťami širšieho portfólia rôznych operátorov v mnohých lokalitách a krajinách. Detailné informácie o Vernee Apollo Lite nájdete na oficiálnej stránke výrobcu na adrese: http://vernee.cc/apollo-lite.