Úvod Zariadenia TOP produkty Xiaomi v zľavách. Smartfóny, tablety, power banky a viac

TOP produkty Xiaomi v zľavách. Smartfóny, tablety, power banky a viac

4

Produkty čínskej spoločnosti Xiaomi patria vo svete medzi veľmi obľúbené a v našich rukách sa často ocitnú aj vďaka silnejúcim internetovým predajcom s medzinárodným doručovaním.

Medzi nich patrí tiež preferovaný everbuying.net, ktorý aktuálne spustil predajnú akciu rovno na kompletné portfólio produktov spoločnosti Xiaomi. Na ich webe ich nájdete skutočne neúrekom, pričom vám nižšie spomenieme tie, ktoré sme mali možnosť otestovať.

Xiaomi Mi5

xiaomi-mi-5-8

Vlajkový model spoločnosti Xiaomi s nevlajkovou cenovkou. 5,15 palcový displej (IPS, FHD 1080p) je rozhodne univerzálnejší, ako 5,5 palcové a väčšie zobrazovacie panely iných vrcholových modelov.

Výkonný hardvér (Snapdragon 820) v kombinácii s tradične dobre odladeným prostredím MIUI robí z tohto zariadenia skutočný rýchlik. Základná konfigurácia s 3 GB RAM a 32 GB ROM je pre väčšinu používateľov viac ako dostatočná, pre náročnejších je k dispozícii aj model so 64 GB úložiskom. Osobne by sme siahli po čiernej verzii, ktorá vyzerá prémiovejšie.

K TÉMETEST Xiaomi Mi 5: Najlepší najlacnejší high-end na trhu

Mi5 a ďalšie produkty na: http://bit.ly/2c8KUnz

Xiaomi Mi Band 2

xiaomi-mi-band-2-8

Prvá generácia fitness náramku Mi Band patrila medzi vôbec najpredávanejšie nositeľné zariadenia. Nová generácia dostala do výbavy aj pokrokový OLED displej pre zobrazovanie tých najpodstatnejších údajov.

Jeho cena sa navyše veľmi nelíši od ceny, za ktorú sa po uvedení predávala prvá generácia. Aj napriek použitému displeju nám Mi Band 2 vydržal na jedno nabitie 20 dní, čo je takmer bezkonkurenčné. Náramok sa skvele hodí ako pre príležitostných, tak aktívnejších športovcov alebo vyznávačov pohybových aktivít. Náramku Mi Band 2 nechýba ani snímač srdcového tepu, ktorý sa pri športe určite hodí.

K TÉMERECENZIA Xiaomi Mi Band 2 – fitness náramok s OLED displejom za nekresťansky nízku cenu

MiBand 2 a ďalšie produkty na: http://bit.ly/2c8KUnz

Xiaomi Mi Pad 2

mipad_2

Stagnujúci trh s tabletmi spoločnosť Xiaomi neodradil od produkcie veľmi podareného tabletu. Prémiová a štíhla konštrukcia, 9,7 palcový IPS displej s rozlíšením 1536 x 2048 pixelov alebo USB typ C.

Aj v tomto prípade môžete počítať s vyladeným prostredím MIUI, pričom v pounke predajcu nechýba verzia s operačným systémom Windows. Tá je navyše spojená so 64 GB internou pamäťou. Keďže tablet nemá slot na microSD kartu, môže ísť o rozumnejšie riešenie oproti 16 GB modelu s OS Android.

K TÉMERECENZIA Xiaomi MiPad 2: Tablet pre masy

MiPad 2 a ďalšie produkty na: http://bit.ly/2c8KUnz

20 000 mAh power banka

xiaomi externa bateria

Rozmerovo síce trochu väčšia, ale za to s poriadnou kapacitou. Táto externá batéria hravo dobije všetky vaše smart zariadenia. Power banka je veľmi jednoduchá na použitie. Stačí ju zapnúť a okamžite môžete dopĺňať šťavu.

Pokiaľ by ste hľadali, povedzme štíhlejšie riešenie, k dispozícii sú tiež power banky s kapacitou napr. 10 000 mAh a teda s tenším profilom. Model Mi Pro navyše disponuje USB konektorom typu C.

K TÉME: TEST 20000 mAh externej batérie od Xiaomi

Kompletný zoznam desiatok produktov z dielne výrobcu Xiaomi už nájdete na samostatnej stránke spomínaného predajcu na adrese: http://bit.ly/2c8KUnz.