Úvod Výrobcovia Motorola TENAA: Moto Z Play bude mať 5,5-palcový FHD displej a 8-jadrový CPU

TENAA: Moto Z Play bude mať 5,5-palcový FHD displej a 8-jadrový CPU

0
moto z play

Moto Z Play je momentálne asi najočakávanejším Lenovo zariadením, ktoré má doplniť novú Moto Z sériu. To, že sme blízko predstavenia potvrdila aj TENAA kontrola v Číne, ktorá nám okrem špecifikácií odhalila aj dizajn smartfónu.

Zariadenie s kódovým označením XT1635-03 má charakteristický dizajn Moto Z vrátane štvorcového snímaču odtlačkov prstov, veľkého kamerového výbežku a magnetických kontektorov na zadnom paneli.

Moto Z Play

Špecifikácie Moto Z Play

Oproti vyspelejším bratom dostane Moto Z Play „len“ FHD rozlíšenie, avšak stále sa jedná o 5,5-palcový AMOLED displej. TENAA nešpecifikuje čipset, má to ale byť 8-jadrový CPU. Geekbench pred nedávnom potvrdil, že novinka bude mať Snapdragon 625, ktorý má tiež 8 jadier. Operačná pamäť dostala 3 GB, zatiaľ čo vnútorné úložisko ponúkne vysokých 64 GB. Nechýba ani rozšírenie o microSD karty.

Moto Z Play bude snímať fotky v 16 Mpx rozlíšení, pričom ide o zlatú strednú cestu medzi Moto Z (13 Mpx) a Moto Z Force (21 Mpx). Úžasnou správou ale je, že Moto Z Play bude schopné natáčať videá aj v 4K rozlíšení. Na prednej strane nájdete 5 Mpx snímač pre vaše selfie fotky.

Rozmery zariadenia sú 156,4 x 76,4 x 6,99 mm a váži 165 gramov. „Play“ verzia má v zozname 3300 / 3510 mAh batériu a my predpokladáme, že sa jedná o minimálnu / typickú kapacitu. Druhý údaj je dôležitejší, keďže ten väčšinou výrobcovia citujú na svojich stránkach.

Dátum predstavenia ešte nebol oficiálne oznámený, ale myslíme, že od predstavenia nás delí len pár týždňov.

Brali by ste Moto Z Play ako lacnejšiu alternatívu Moto Z vlajkových lodí?