Či sa nám, resp. vám páči alebo nie, letné prázdniny sa blížia ku koncu. Do začiatku nového školského roka ostávajú približne 2 týždne, a tak je čas začať sa obzerať po poriadnom vybavení, ktoré vám uľahčí návrat do lavíc.

Spolu s našimi kamarátmi z obchodu GearBest sme si pre vás pripravili niekoľko zaujímavých ponúk, ktoré by ste nemali prehliadnuť. Či už zháňate nový telefón, tablet, tašku alebo čokoľvek iné pre seba alebo svojho drobca, čítajte ďalej, inšpirujte sa a keď sa vám niečo zapáči, kupujte. Obchod GearBest je overeným obchodom, s ktorým máme my, ako aj ďalšie stovky ľudí výborné skúsenosti. Tak či onak, problémy stále vzniknúť môžu. Ak sa tak stane, kontaktujte nás prosím prostredníctvom kontaktného formulára a my vám radi pomôžeme. Tak teda, poďme na to.

Otvoriť akciu s ponukami

metalZačnime hneď zhurta, zľavovými kódmi, ktoré si môžete odomknúť veľmi jednoducho. Na webe akcie nájdete jednotlivé ponuky rozdelené do kôl. Hneď v prvom (Round 1) si môžete odomknúť kupón úplne sami tým, že vyzdieľate jednotlivé produkty na sociálnu sieť podľa vášho výberu. Stačí cez ne prejsť myškou a otvorí sa možnosť zdieľania. Pripravené sú pre vás smartfóny od UMi, Oukitel ako aj dva drony či parádny tablet. Buďte však rýchli, zľavový kód bude platiť len medzi 16. a 17. augustom.

Okrem toho ale GearBest organizuje aj špeciálne rozdávanie vybraných produktov za 1 dolár. Ceny sa znižujú vždy o 11:00 a 19:00 nášho času. Buďte ale extrémne rýchli, k dispozícii je vždy pramálo kusov. Aktuálne môžete získať navigáciu do auta za 1 dolár, nedávno ste mali možnosť získať Xiaomi Mi Band 2, atď.

ulefone-power

Nižšie už nájdete výber tých najzaujímavejších smartfónov a tabletov, ktoré prešli výrazným zlacnením. Predsa len, študenti sú ohrozený druh s nedostatkom peňažných prostriedkov. Vhod tak padne každá zľava.

Radi by sme teda upozornili na niekoľko výborných, nami otestovaných modelov. Medzi tie najlepšie radíme Ulefone Power, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 3 či perfektný UMi Super.

Na výber však máte príliš veľa rôznych pomôcok, rozšírení, príslušenstva a všelijakej ďalšej spotrebnej elektroniky, ktorú by sme nestihli rozpísať. Preklikať sa cez ňu môžete na tomto odkaze.

Tak čo, vybrali ste si niečo, čo vás zaujalo?