Úvod Zariadenia Smartfón LG V20 na prvej kvalitnej snímke

Smartfón LG V20 na prvej kvalitnej snímke

3
O zariadení LG V20 už vieme, že pôjde o vôbec prvý smartfón, ktorý príde s predištalovaným OS Android vo verzii 7.0 Nougat. Známe sú aj ďalšie detaily.

Včerajší „únik“ informácií o príslušenstve prezradil duálne prevedenie fotoaparátu, zrejme modulárnu konštrukciu v štýle LG G5 a taktiež sekundárny displej, ktorý sa bude nachádzať nad tým primárnym s QHD rozlíšením.

LG V20 bude predstavený 6. septembra na tlačovom podujatí v meste San Francisco. Po neoficiálnych rendroch, ktoré naznačovali dizajn zariadenia a ktoré zrovna vábne nevyzerali, tu máme prvý kvalitný pohľad na LG V20. Postaral sa oň známy zdroj menom Evan Blass, na sociálnej sieti Twitter vystupujúci ako @evleaks.

LG V20

Neoficiálne informácie z tohto zdroja sa v drvivej väčšine potvrdia, preto sme si takmer istí, že snímka odráža reálny vzhľad smartfónu. Stále si myslíme, že LG V20 nebude patriť medzi najkrajšie smartóny, čo je škoda. Keď zariadenie nepredajú vlastnosti a technologická výbava, potencionálnych zákazníkov mohol o kúpe presvedčiť príťažlivý dizajn. Stále platí, že obal predáva knihu.