Úvod Hry TIP NA HRU: Oceňovaný simulátor chirurgie v časovo obmedzenej 70% zľave

TIP NA HRU: Oceňovaný simulátor chirurgie v časovo obmedzenej 70% zľave

0

Surgeon Simulator, teda simulátor chirurgie je zábavná, alebo pre niekoho možno morbídna hra, ktorú si po celom svete zakúpilo už 2,5 milióna používateľov.

Jej autori sa rozhodli dočasne znížiť cenu tejto hry, a to o 70 %. Akcia je časovo obmedzená po dobu 48 hodín, pričom zľava beží od včera. Aktuálna cena je tak len 1,69 €.

Hra si v minulosti vyslúžila nomináciu na cenu BAFTA 2014 v kategórii stratégií a simulátorov alebo nomináciu na Mobile Entertainment Awards 2014 za jej dizajn. Hra je samozrejme poňatá zábavne a nejde o žiadny trenažér medicínskych skrípt. Každopádne ale budete musieť vykonávať transplantácie srdca a iné náročné operácie, ktoré potrebuje váš pacient Bob.

Ten nemá veľkú dôveru k vašim trasúcim sa rukám a preto k nemu budete musieť pristupovať s rozvahou. Inak sa vám nepodarí získať potrebné ocenenia a progres v hre.

Grafika aj ovládanie hry sú na vysokej úrovni a určite sa pri nej zabavíte. O čo v hre ide lepšie priblíži sprievodné video nižšie, pod ktorým nájdete odkaz do obchodu Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bossastudios.ss13touch“]