Samsung je v týchto dňoch zaneprázdnený navýšením výroby nového Galaxy Note 7. Reaguje tým na vysoký záujem o vlajkovú loď pre druhý polrok 2016.

V súvislosti s aktuálnymi predajnými číslami musel Samsung upraviť oficiálny dátum uvedenia na trh. Ten v Európe rozdelil na tri fázy, 2. septembra, 9. septembra a 16. septembra. Na slovenskom trhu sa začne predávať až 16. septembra.

Tí z vás, ktorí ste si Galaxy Note 7 predobjednali, telefón aj s darčekom v podobe virtuálnych okuliarov Gear VR bude meškať aj vám. Podľa našich informácií pravdepodobne nebudú dodané hneď 2. septembra, presný dátum zatiaľ nevieme.

Ohlas spotrebiteľov na nový Note7 je dôkazom dopytu po dizajnovo atraktívnom smartfóne s modernou technológiou, ktorá poskytuje skutočné benefity. S Pen bol vždy základom sérií Note a toto pero bolo obohatené o inteligentné funkcie, ktoré umožňujú zdieľať myšlienky ešte rýchlejšie a jednoduchšie ako kedykoľvek predtým, zatiaľ čo nové inovácie, ako je napríklad snímanie očnej dúhovky, umožňujú odomknúť telefón jednoduchým pohľadom,uviedol Ivan Kapec, produktový a marketingový manažér divízie IM spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Zameriavame sa na uspokojenie dopytu zákazníkov a rozdelenie dátumu predaja do troch fáz v celom regióne. To nám umožňuje, aby sme minimalizovali potenciálne sklamanie spotrebiteľov, keďže zariadenie bude uvedené do predaja začiatkom budúceho mesiaca. Teší nás, že od 16. septembra môžeme privítať v Note rodine oveľa viac zákazníkov.

Predobjednali ste si alebo chystáte si predobjednať či kúpiť nový Galaxy Note 7? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!