Úvod Zaujímavosti Táto Ruska robí tie najšialenejšie a najkrajšie selfie fotky. Riskuje pri tom...

Táto Ruska robí tie najšialenejšie a najkrajšie selfie fotky. Riskuje pri tom svoj život!

Ruska riskuje svoj život pri fotení selfie. Odmenou sú dychberúce zábery.

27
Fotenie selfie fotografií nie je vždy úplne nevinné. Svedčia o tom aj fotky niektorých ľudí, ktoré ich dostali do problémov. Určite si spomínate na muža, ktorý sa rozhodol, že si spraví selfie so štrkáčom.

Dopadlo to presne tak, ako si myslíte. Zabudnúť nemôžeme ani na dievčinu, ktorá pri fotení selfie spadla a zabila sa alebo indického chlapca, ktorý sa rozhodol odfotiť sa s nabitou zbraňou. Opať si asi viete predstaviť, ako to dopadlo.

Na svete však žijú aj takí ľudia, ktorých takéto príbehu nerozhádžu a aj napriek tomu sa rozhodnú riskovať. Toť príbeh Angely Nokolau a jeho fotografa a partnera zároveň, Ivana Kuznetsova. Dvojica vytvorila niektoré z najkrajších záberov vôbec. Ich vášňou je šplhanie sa na vysoké budovy a fotenie tak vysoko, ako sa len dá. Angela však pri fotení nesedí niekde v relatívnom bezpečí, ó nie. Ona sa radšej prechádza po tenkých múrikoch, predvádza gymnastické kúsky alebo visí za ruku svojmu priateľovi. #jolo

Jej instagramový účet už stihol narásť do nevídaných rozmerov. Sleduje ju už viac ako 224 000 používateľov.

Je našou povinnosťou požiadať vás, aby ste takéto kúsky vo voľnom čase neskúšali. Koniec koncov, chceme vás mať v jednom a živom kuse, nie v niekoľkých neživých.

angela-1 angela-2 angela-3 angela-4 angela-5 angela-6 angela-7 angela-8