Úvod Hry Podvádzate pri hre Pokémon Go? Tvorcovia vám trvale zablokujú hráčske konto

Podvádzate pri hre Pokémon Go? Tvorcovia vám trvale zablokujú hráčske konto

1
Foto: Android Central

Pre hráčov hry Pokémon Go, ktorí užívali „softvérový doping“ máme zlé správy. Tvorcovia tejto hry sprísnili podmienky používania a zamerali sa na podvodníkov či chaterov. 

Spoločnosť Niantic, ktorá za hrou Pokémon Go stojí vydala vyhlásenie, že začne blokovať účty hráčov, ktoré sú podozrivé z porušovania pravidiel hry. Blokovanie má byť trvalé (pernaban) a týka sa užívateľov, ktorí napríklad používali GPS emulátory pre zobrazenie falošnej polohy. Samozrejme existuje množstvo iných aplikácií a softvéru tretích strán, ktoré vám v progrese v hre mohli pomôcť.

pokemon go

Spoločnosť Niantic trvá na tom, že tieto extrémne opatrenia sú na mieste. Jednoducho chcú zabezpečiť spravodlivý, legitímny a hlavne zábavný herný zážitok pre každého. Niantic zároveň pripravuje aktualizáciu hry, v ktorej by sme mali nájsť vylepšený Pokémon radar, ktorý zobrazí animované príšerky s približnou polohou v rozpätí až 500 metrov. Pokiaľ ste pri hre Pokémon Go podvádzali, svedomie si spytovať nemuste, no dobehnúť vás môže permaban.