Úvod Výrobcovia Oppo Oppo F1s oficiálne: 16 Mpx selfie kamera a cena 240 eur

Oppo F1s oficiálne: 16 Mpx selfie kamera a cena 240 eur

0
Oppo F1s

Čínsky výrobca Oppo už na začiatku roka predstavil dvojicu „selfie expertov“. Avšak dnes tento titul preberie novinka Oppo F1s, ktorá dostala 16 Mpx predný fotoaparát (ale bez LED blesku) s 1/3,1-palcovým senzorom a clonou f/2.0.

K poriadnemu fotoaparátu patrí aj poriadny softvér, preto sa výrobca rozhodol prísť s funkciou Beautify 4.0, ktorá zvýši kvalitu vašich selfie. Tento softvér zahŕňa napríklad selfie panoramu alebo rôzne filtre. Oppo F1s je výnimočný aj tým, že na zadnej strane ponúka fotoaparát s nižším, 13 Mpx rozlíšením, ktorý dokáže nahrávať video v FHD kvalite. Je vidieť, že vývojári sa zamerali hlavne na prednú stranu.

gsmarena_001

Špecifikácie Oppo F1s

Mimo fotoaparátov, ostatné špecifikácie zahŕňajú 5,5-palcový IPS displej s nižším HD rozlíšením. Pod displejom si našiel miesto snímač odtlačkov prstov. Smartfón je poháňaný MediaTek MT6750 čipsetom s 8-jadrovým Cortex-A53 CPU taktovaným na 1,5 GHz. Sekunduje mu operačná pamäť RAM o kapacite 3 GB, zatiaľ čo vnútorné úložisko dostalo 32 GB. Prítomný je tiež slot na microSD karty. O výdrž sa postará batéria s kapacitou 3075 mAh.

Cena za tohto experta na selfie fotky je 240 eur. Ak je vašou prioritou fotenie selfie, tak za tú cenu sa jednoznačne vyplatí.

Aký je váš názor na selfie smartfóny? Je pre vás kvalitný predný fotoaparát prioritou?