Úvod Operátori O2 Máte O2? Takto získate dáta navyše bez toho, aby ste vyšli z...

Máte O2? Takto získate dáta navyše bez toho, aby ste vyšli z domu

Malý trik pomocou jednej aplikácie vám môže ušetriť kroky k dátovým bránam.

2

Tretí najväčší operátor na Slovensku, O2, už dva mesiace ponúka možnosť navýšiť si dostupné dáta prostredníctvom promo kódov alebo geolokácie. Najnovší tip, za ktorý ďakujeme nášmu čitateľovi Patrikovi vám umožní získať dáta navyše aj bez toho, aby ste vyšli z domu.

Ak sa vám teda nechce cestovať po Slovensku a objavovať dátové brány, systém môžete podľa niekoľkých používateľov veľmi ľahko oklamať pomocou šikovnej aplikácie „Fake GPS“.

Ako jej názov napovedá, Fake GPS je aplikácia, ktorá je navrhnutá tak, aby oklamala GPS polohu vášho zariadenia a aplikácií, ktoré sú založené na získavaní presnej polohy. Takou aplikáciou je aj O2 extra výhody, ktorá pomocou GPS zisťuje či sa nachádzate pri dátovej bráne alebo nie. Ak zistí, že sa tam nachádzate, odomkne vám sladkú odmenu v podobe extra dát.

Pre úplnosť, nižšie nájdete návod, ako na to.

  1. Potrebujete simku O2, aplikáciu Fake GPS a aplikáciu O2 extra výhody
  2. Otvorte si aplikáciu Fake GPS a nájdite dátovú bránu – napríklad Bojnický zámok
  3. Otvorte aplikáciu O2 extra výhody a získajte dáta navyše

Chceli by sme vás však upozorniť na to, že momentálne od operátora nemáme presné stanovisko o tom, ako sa vyrovná s ľuďmi, ktorí si dáta chodia zbierať cez aplikácie ako Fake GPS. AndroidPortal.sk už oslovil O2 a ich vyjadrenie bude dostupné hneď, ako nám ho pošlú.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.o2.vyhody“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.incorporateapps.fakegps.fre“]