Úvod Výrobcovia Motorola Moto Z Play: Takto bude vyzerať lacnejšia alternatíva vlajkovej lode Moto Z

Moto Z Play: Takto bude vyzerať lacnejšia alternatíva vlajkovej lode Moto Z

0
Moto Z Play

Zdá sa, že výrobca sa nesnaží skrývať Moto Z Play zariadenie, ktoré doplní Moto Z rad. Po minulých únikoch, vďaka ktorým sme poznali špecifikácie, dnes máme možnosť vidieť túto novinku strednej triedy v čiernom a bielom prevedení.

Na fotky tohto atraktívneho zariadenia v čiernom prevedení sa môžete pozrieť nižšie:

Moto-Z-Play-1 Moto-Z-Play-2

V bielej farbe smartfón nevyzerá tiež zle, možno aj príťažlivejšie:

pjimage

Dizajnovo sa veľmi podobá na dvojicu Moto Z a Moto Z Force. Na prednej strane pod displejom sa usadil snímač odtlačkov prstov a na zadnej strane zaokrúhlený dizajn fotoaparátu. Oproti vlajkovým lodiam Moto Z Play ponúkne namiesto hliníku buď sklo alebo plast.

Moto Z rad je typický svojími módmi, ktoré robia zariadenie modulárnym. Moto Z Play nebude výnimkou, keďže ani jemu nechýbajú na spodku zadnej strany konektorové bodky, ktoré pripoja modulárne príslušenstvá.

O špecifikáciách Moto Z Play sme vás informovali už začiatkom tohto mesiaca. Vďaka TENAA vieme, že smartfón ponúkne 5,5-palcový FullHD AMOLED displej, 8-jadrový Snapdragon 625 čipset, 3 GB RAM, 64 GB ROM, 16 Mpx zadný fotoaparát, 5 Mpx selfie fotoaparát a 3510 mAh batériu.

Novinku považujeme za dôležité zariadenie do Motorola portfólia. Vďaka nižšej cene smartfónu sa rozšíri dostupnosť už tak drahého modulárneho príslušenstva.

Ako sa vám páči dizajn Moto Z Play?