Úvod Zaujímavosti FOTO: Do latríny mu spadol telefón. Skočil za ním, potom to poriadne...

FOTO: Do latríny mu spadol telefón. Skočil za ním, potom to poriadne oľutoval!

Kamarátovi mladého, 20-ročného Nóra do verejných záchodov spadol telefón. Jeho záchranná misia neskončila podľa predstáv.

8
Trčiace ruky muža, ktorý sa nevedel dostať z latríny
Cato Bernsten Larsen je 20-ročný Nór, ktorý sa môže chváliť veľmi netradičnou príhodou. Začalo sa to nevinnou návštevou verejných záchodov na báze latríny. To znamená, že pod záchodom je jedna veľká zberná nádoba, ktorú správca vyprázdňuje len raz za rok.

Celý príbeh začína kamarátom Cata, ktorý sa pri uvoľňovaní uvoľnil až natoľko, že mu z ruky vypadol telefón a skončil v pozostatkoch raňajok, obedov a večerí. Našťastie mal pri sebe svojho verného kamoša, ktorý bol podstatne chudší ako on, a tak bolo rozhodnuté. Na záchrannú misiu sa vydal Cat. Mladý Nór sa teda pripravil a do latríny skočil ako odhodlaný olympijský skokan z 5 metrového mostíka.

latrina-2
Cat (20) krátko po záchrane

Na rozdiel od skokanov v Riu, ktorí síce taktiež neskákali do azúrovo čistej vody, no predsa to bolo podstatne lepšie, Cato skončil po stehná v mäkkom materiáli, vlastnosťami pripomínajúceho tekutý piesok. Aby toho nebolo málo, klaustrofóbiou skúšaný chlapec sa odtiaľ nevedel dostať. Celú hodinu.

latrina-3
Zranenie, ktoré mu spôsobila snaha vyslobodiť sa

„Bolo to odporné. Najhoršia vec, akú som kedy zažil. Tam dolu boli aj zvieratá. Do záchodu už nikdy nechcem ísť. Teraz ma bolí celé telo, idem domov a odpočiniem si,“ vyjadril sa mladý Nór pre jednu z nórskych publikácií. Veľmi radi by sme s ním súcitili, no nedá sa. Prepáč.

latrina-4
Latrína po zásahu štyroch hasičov

Aby toho nebolo málo, snaha a neskoršie poníženie pred štyrmi vyslanými hasičmi neprinieslo žiadne ovocie. Stratený telefón sa totiž nenašiel.