Úvod Zariadenia Objavili sa snímky konštrukcie ešte nepredstaveného Vernee Mars. Bude prémiová

Objavili sa snímky konštrukcie ešte nepredstaveného Vernee Mars. Bude prémiová

1
Spoločnosť Vernee plánuje pred obdobím Vianoc predstaviť nový vlajkový model s označením Mars. Ten bude opäť charakterizovať vyvážený pomer ceny k výbave a parametrom. 

Okrem výkonného čipsetu, 6 GB operačnej pamäte RAM alebo napríklad rýchleho nabíjania bude Vernee disponovať prémiovou konštrukciou. Priamo výrobca naznačil, že bude vyhotovená detailným CNC frézovaním a pri povrchovej úprave zohrá rolu tiež pieskovanie a eloxovanie.

Už skôr zverejnené snímky ukazovali segmenty pre lepší prívod signálu k anténe, ktoré budú kopírovať zaoblenie vrchnej a spodnej časti zariadenia. Toto prevedenie môžeme vidieť napríklad pri konkurenčnom výrobcovi Meizu a ich zariadení PRO 6.

Umiestnenie týchto segmentov pre funkcionalitu v podstate nič neznamená. Ide hlavne o vizuálnu stránku, kde toto prevedenie nahradí nevzhľadné pásiky naprieč šírkou smartfónu. Takto vedené segmenty pre antény by mal mať aj očakávaný iPhone 7. Ide ale o zariadenie z úplne inej cenovej kategórie. Aj keď na daných snímkach vidíme prototyp konštrukcie, od originálu sa zrejme veľmi líšiť nebude. Nežnejšie pohlavie možno zaujme aj bledoružové prevedenie. Tento mladý výrobca ho pri svojich zariadeniach použije vôbec po prvýkrát. Spomínané fotografie si môžete pozrieť nižšie.

Vernee Mars Vernee Mars Vernee Mars Vernee Mars Vernee Mars