Úvod Sociálne siete Instagram Facebook vykráda Snapchat. Instagram od teraz ponúkne funkciu „Story“

Facebook vykráda Snapchat. Instagram od teraz ponúkne funkciu „Story“

1

V dnešnej dobe je trendom byť na Internete čo najviac sociálny a prezrádzať o sebe všetko aj ľuďom, ktorých pravdepodobne nikdy nestretneme. Lídrom v tejto oblasti je jednoznačne Facebook, ktorý si chce získať používateľov Snapchatu. Do svojej Instagram aplikácie pridal funkciu „Story“, ktorá až okato pripomína Snapchat.

Príbehy na Instagrame sa prebudili už dnes ráno. V podstate sa jedná o funkciu, ktorá vytvorí niekoľko momentov v slide-och, podobne ako Snapchat príbehy. Vašim followerom tak budú tieto príbehy dostupné po dobu 24 hodín, podobne ako Snapchat príbehy, ktoré sa potom navždy vymažú, znovu podobne ako Snapchat príbehy.

Dizajnéri Instagramu tvrdia, že nová funkcia vás zbaví starostí, ktoré môžete mať z dôvodov prehnaného pridávania obsahu. Takže sa nemusíte obávať, že budete spamovať svojich followerov. Svoje fotky sushi jedla alebo nového outfitu môžete vkladať do nových príbehov.

Zaujímavou funkciou Instagram príbehov je tiež možnosť pridávania vlastných textov, nálepiek a nechýba ani voľba kreslenia na vaše fotografie. Ďalšia podobnosť so Snapchatom. Nové príbehy sú na Instagrame dostupné po stiahnutí najnovšej aktualizácie.

Opustili by ste kvôli tejto novinke Snapchat a presedlali čisto na Instagram?

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snapchat.android&hl=sk“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/search?q=instagram&c=apps&hl=sk“]