Úvod Udalosti IFA 2016 Potvrdené: Huawei 1. septembra predstaví prvý smartfón z úplne novej línie

Potvrdené: Huawei 1. septembra predstaví prvý smartfón z úplne novej línie

0
Ani spoločnosť Huawei nebude chýbať na technologickom veľtrhu IFA 2016, ktorý odštartuje už onedlho, začiatkom septembra. Spoločnosť na veľtrhu predstaví nový smartfón. 

Pôvodné dohady hovorili, že Huawei predstaví novú generáciu zariadenia zo známeho Mate radu smartfónov. V minulom roku to bol Mate 8 a tento rok sa logicky očakával nástup zariadenia Mate 9.

Priamo jeden z vrcholových predstaviteľov giganta Huawei potvrdil, že na podujatí IFA 2016 neuvidíme žiadny nový Mate smartfón. Spoločnosť ale plánuje uviesť zariadenie, ktoré bude vôbec ako prvé z novej série zariadení reprezentovať strednú triedu.

huawei

O čo konkrétne pôjde zatiaľ netušíme, špekulácie však smerujú k názvu Nova. Dokonca by mohlo ísť o inteligentné mobilné telefóny, ktoré budú zamerané na ženskú klientelu. Na zatiaľ jedinej zverejnenej snímke môžeme vidieť bočnú líniu zariadenia, ktorá prezrádza až neobvykle dlhé tlačidlo pre ovládanie hlasitosti. Na podujatie IFA 2016 cestujeme aj my a určite sa na tento nový smartfón pozrieme.