Úvod Výrobcovia HTC HTC Desire 10 Lifestyle: Stredná trieda so zameraním na dizajn a zvuk

HTC Desire 10 Lifestyle: Stredná trieda so zameraním na dizajn a zvuk

0
HTC Desire 10 Pro a HTC Desire 10 Lifestyle
Render výkonnejšieho brata - HTC Desire 10 Pro

Minulý mesiac sme vás informovali o tom, že HTC má v pláne predstaviť menej výkonného súrodenca vlajkovej lode – HTC Desire 10. Dnes už vieme, že taiwansky výrobca si pre nás nechystá len jedno zariadenie, ale rovno dve. Sú to HTC Desire 10 Pro a HTC Desire 10 Lifestyle a my sa pozrieme, čo ponúkne druhý menovaný.

HTC Desire 10 Lifestyle, slabší z dvojice Desire 10, príde na trh s 5,5-palcovým displejom a s nízkym HD rozlíšením. Poháňať ho bude 4-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon s neznámym taktom. Pamäťová konfigurácia bude dostupná v dvoch variantoch a bude sa líšiť od trhu. K dispozícii bude buď 2 GB RAM / 16 GB pamäte alebo 3 GB / 32 GB.

Zadný fotoaparát ponúkne 13 Mpx rozlíšenie s BSI senzorom a LED bleskom, selfie kamera ponúkne 5 Mpx a taktiež senzor typu BSI. Obidve kamery budú nahrávať video vo FHD rozlíšení. Po softvérovej stránke ponúkne „Lifestyle“ Android 6.0 Marshmallow.

HTC len málokedy osadí svoje zariadenia slabým zvukom a HTC Desire 10 Lifestyle bude mieriť na tie najvyššie priečky. Smartfón ponúkne stereo reproduktory (rozloženie podobné ako u HTC 10) Boomsound Hi-Fi edície spolu s 24-bitovým zvukovým systémom. V krabičke zariadenia nájdete aj kvalitné špunty, ktorých zvýšený frekvenčný rozsah využije naplno zvukový výstup.

HTC Desire 10 Pro
HTC Desire 10 Pro v bielom prevedení

 

Inovovaný dizajn HTC Desire 10 Lifestyle

HTC Desire 10 Lifestyle ponúkne hneď niekoľko farebných variant. Všetky z nich budú mať zlaté kovové prevedenie okrajov a rovnaké prevedenie nájdete aj okolo ostatných kľúčových komponentov ako „oko“ fotoaparátu, blesk alebo výrezy pre antény. Ich povrch by mal byť matný s kvalitným farebným podaním. Dobrou správou pre konzervatívnych zákazníkov je, že zariadenia nebudú mať žiadny škvrnitý dizajn ako Desire modely predstavené na MWC vo februári.

Obidva smartfóny, HTC Desire 10 Lifestyle a HTC Desire 10 Pro, by mali byť predstavené už koncom septembra. Cena a dostupnosť je momentálne neznáma.

Má HTC Desire 10 Lifestyle šancu stať sa predajným hitom v strednej triede?