Úvod Hry Google má novú hru pre smartfóny. Využíva 3D mapové podklady a zabaví...

Google má novú hru pre smartfóny. Využíva 3D mapové podklady a zabaví hlavne deti

0

Spoločnosť Google tak trochu prekvapila vydaním novej hry, ktorá je naozaj veľmi podarená. Jej primárnou cieľovou skupinou sú hlavne deti, no veríme, že určite zabaví aj niektorých dospelých.

Spoločnosť Google hru postavila na hernom engine Unity a využila v nej svoje trojrozmerné podklady z Google máp. Hra má náučný charakter a deti v nej môžu preskúmať rozsiahlu oblasť himalájskych hôr.

Poslúži im na to milý Yetti, ktorý dostal meno Verne. Verne sa bude môcť korčuľovať po ľadových jazerách, lietať na jetpacku ponad vrcholkami hôr, no zároveň s ním musíte objavovať rôzne zaujímavé informácie alebo napríklad hrať na tradičných hudobných nástrojoch.

Predpokladáme, že ide len o prvú hru v poradí a postupne prídu ďalšie, ktoré budú zamerané na iné zaujímavé lokality a miesta. Takouto zábavnou a nenútenou formou sa môžu deti dozvedieť viac o svete, v ktorom žijú. Spoločnosť Google si k hre pripravila aj sprievodné video. Odkaz na bezplatné stiahnutie z obchodu Google Play nájdete tradične pod ním.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.withgoogle.verne“]