Úvod Aplikácie Obľúbená foto aplikácia Prisma dostáva aktualizáciu. Konečne pracuje rýchlejšie

Obľúbená foto aplikácia Prisma dostáva aktualizáciu. Konečne pracuje rýchlejšie

1

Kým v oblasti mobilných hier vládne svetu titul Pokémon Go, mobilné aplikácie zase reprezentuje trendová appka Prisma. Tá slúži na úpravu fotografií v originálnom umeleckom štýle.

Aplikácia mala zo začiatku pár nedostatkov. Prvým bola absencia tlačidla „uložiť“, ktoré ale autori doplnili prostredníctvom promptnej aktualizácie. Markantnejší nedostatok tkvel v rýchlosti úprav. Serverová základňa jednoducho nezvládala nápor užívateľov a aplikácia pracovala veľmi pomaly, resp. sa niekedy nepodarilo fotografiu upraviť vôbec.

Tento nedostatok rieši aktuálna čerstvá aktualizácia. Rýchlosť úprav síce neprebieha v milisekundách, no ide o podstatné zlepšenie. Prisma aplikuje vami vybraný filter na fotografiu skutočne o poznanie rýchlejšie.

prisma

Aby toho nebolo málo, autori pridali možnosti orezania fotografie, jej otočenia alebo ovládania prelínania medzi neupravenou surovou snímkou a tou s úpravami. Autori budú v inováciach aplikácie pokračovať aj naďalej. Pred pár dňami sa jej predstavitelia zdôverili, že pracujú na integrácii video obsahu, ktorý by bolo možné upraviť tak, ako fotografie.

V tomto prípade ale ide o zložitejší proces, čiže si na novinku ešte budeme musieť nejaký ten piatok počkať. Pokiaľ appku Prisma používate, skontrolujte si aktualizácie v Google Play a dajte nám vedieť, či ste postrehli „rýchlostné“ vylepšenie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neuralprisma“]