Úvod Výrobcovia Xiaomi Nový Xiaomi Redmi 3x: Snapdragon 430, obrovská batéria a miniatúrna cena!

Nový Xiaomi Redmi 3x: Snapdragon 430, obrovská batéria a miniatúrna cena!

2

Čínsky výrobca Xiaomi, ktorý si získal srdcia svojich fanúšikov po celom svete, nás každú chvíľu dokáže potešiť niečím novým. Či už sa jedná o telefóny, fitness náramky alebo rôzne doplnky pre radosť či do domácnosti. To všetko samozrejme za atraktívne ceny.

Ak patríte aj vy k tým miliónom fanúšikom a momentálne sa obzeráte po zariadení s označením Xiaomi. Prečítajte si túto ponuku.

Overený e-shop Everbuying.net má momentálne vo svojej ponuke fešáka z dielne Xiaomi, konkrétne model Redmi 3X, za akciovú cenu, ktorá však platí len do konca tohto pracovného týždňa (22.7.2016). Tá predstavuje príjemných 153,83 EUR.

Poďme si však pripomenúť, aké špecifikácie Xiaomi Redmi 3X ponúka.

xiaomi_redmi-3x

Zobrazovaciu jednotku tvorí 5,0-palcový IPS displej s HD rozlíšením (1280 x 720). V paneli pod ním sú umiestnené 3 dotykové tlačidlá, preto sa snímač odtlačkov prstov nachádza na zadnej strane zariadenia.

Do vonkajšej výbavy patrí aj dvojica fotoaparátov. Primárny snímač disponuje rozlíšením 13 Mpx, bleskom a automatickým zaostrovaním. Snímač na prednej strane zas dostal do vienka postačujúcich 5 Mpx.

TIP: Najlacnejší smartfón? Tento stojí len €49!

Do vnútorného vybavenia patrí procesor Snapdragon 430 od Qualcomm s ôsmimi jadrami taktovanými na 1,4 GHz, ktorému asistujú 2 GB operačne pamäte RAM. Dôležitú funkciu tu zastáva aj grafický procesor Adreno 505 a takisto aj pamäť pre užívateľa, ktorej kapacita sa zastavila na úrovni 32 GB. Ak to však niekomu nebude v žiadnom prípade stačiť, môže si pamäť rozšíriť až do 128 GB prostredníctvom MicroSD karty. Do tela s rozmermi 13,95 x 6,90 x 0,80 cm sa vtesnala aj nemenej dôležitá, 4100 mAh batéria.

O softvérovú stránku sa tentokrát postará síce starší, no stále aktuálny Android 5.1 Lollipop s nadstavbou MIUI 7.

Xiaomi Redmi 3X ponúka LTE konektivitu v pásmach 1800/2100/2600 čo znamená, že 4G sieť našich operátorov budeme môcť využiť, no s menšími obmedzeniami.

Pre kompletné informácie kliknite sem