© redakcia

Spoločnosť Xiaomi, tak ako prisľúbila, dnes oficiálne vydáva verejnú beta verziu globálnej ROM-ky používateľského rozhrania MIUI 8. UI MIUI 8 používa po celom svete viac ako 200 miliónov ľudí.

MIUI 8 so sebou prináša obrovské množstvo vylepšení, ktoré sa okrem iného týkajú hlavne vzhľadu a farebnosti prvkov. Spomenúť môžeme novú galériu pre fotografie, klonovanie aplikácií, vylepšené ovládanie jednou rukou či novú správu a optimalizáciu energie.

Na novinky v MIUI 8 sme sa v redakcii pozreli pred nejakým časom. Snímky obrazovky z daného prostredia, ako aj najhlavnejšiu novú funkcionalitu nájdete v minulom článku nižšie.

NEPREHLIADNITEFOTO: Používateľské prostredie MIUI 8, jeho vzhľad a nové funkcie 

Globálna verzia MIUI 8 je dostupná pre modely Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4i, Mi 5, Mi Note, Redmi 1S, Redmi 2 Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3 (Snapdragon 650) a Mi Max. Aktualizácia sa bude šíriť postupne, pričom na 16. augusta je naplánované uvedenie stabilnej verzie MIUI 8. Pre manuálnu aktualizáciu sú samozrejme k dispozícii balíčky MIUI 8 ROM-ky na stiahnite.

MIUI 8

Tie nájdete na oficiálnom MIUI fóre v –tomto odkaze-. Ak hľadáte slovenskú alebo českú lokalizáciu, navštívte podporu pre naše lokality na miuios.cz.