Úvod Zariadenia Objavila sa krátka TV reklama na Samsung Galaxy Note7. Naznačuje niektoré vlastnosti...

Objavila sa krátka TV reklama na Samsung Galaxy Note7. Naznačuje niektoré vlastnosti zariadenia

2

Spoločnosť Samsung chystá veľké predstavenie asi najpokročilejšieho Android smartfónu súčasnosti. Phablet Galaxy Note7 bude výkladnou skriňou komerčných technologických možností tohto kórejského výrobcu.

Predstavenie sa bude konať 2. augusta a ak sa pozrieme do kalendára, ide len o otázku niekoľkých dní. Spoločnosť Samsung už tradične zaznamenáva najlepšie predaje svojich zariadení v domovskej Južnej Kórei. Práve z tejto krajiny určite cielene „unikla“ nová krátka TV reklama, ktorá láka na spomínanú udalosť.

Video má len 30 sekúnd a priamy pohľad na Galaxy Note7 neponúka. Ponúka ale relatívne konkrétne indície, ktoré naznačujú vlastnosti phabletu Galaxy Note7. Hneď v úvode si môžeme všimnúť poukázanie na snímač odtlačkov prstov, odomknutie vzorom a vo výbave nebude chýbať snímač očnej dúhovky, tzv. Iris skener, ktorého reakčná doba by mala byť len 0,2 sekundy.

note7 spen

Utopené analógové telefóny zase naznačujú odolnosť voči vode a iným tekutinám. Smartfónu by nemala robiť problém 1,5 metrová hĺbka, v ktorej bude môcť bez poškodenia stráviť 30 minút. Vo videu môžeme vidieť farebné zvýrazňovače textu, ktoré odzrkadľujú dotykové pero S Pen a rozsvietené číslice od 1 do 5 pokračujú otáznikom s okamžitou informáciou „no“, ktorú v zápätí doplní „note“. Šestka sa teda nekoná a potvrdené je už skôr avizované označenie Note7.