Úvod Smartphony Aktualizácie Vernee Thor dostáva ďalšiu aktualizáciu. Prináša dôležité vylepšenia

Vernee Thor dostáva ďalšiu aktualizáciu. Prináša dôležité vylepšenia

3

Thor je prvým modelom smartfónu výrobcu Vernee, ktorý si trhovú premiéru odbil niekedy pred viac ako tromi mesiacmi. Výrobca pre toto zariadenie pripravil v poradí už 4. aktualizáciu.

Tá sa začala šíriť prostredníctvom OTA rozhrania už dnes. Ak teda ste majiteľom tohto zariadenia, skontrolujte si centrum aktualizácií. Update vylepšuje rýchlosť prenosu dát medzi počítačom a smartfónom prostredníctvom USB rozhrania.

vernee-thor-3

Výrobca, resp. jeho vývojári, si posvietili na displej, ktorý prešiel optimalizáciami. Citlivejšie dotykové ovládanie a vernejšie zobrazenie by malo byť badateľné na prvý pohľad. Výrobca aj v tejto aktualizácii vylepšil citlivosť a presnosť snímača, ktorý detekuje vzdialenosť od smartfónu.

Ten sa napríklad stará o to, že pri vytočení kontaktu a následnom hovore displej smartfónu zhasne v zápätí po tom, ako si ho priložíte k hlave. Pokiaľ by displej nezhasol, dochádzalo by k náhodným dotykom a zbytočnej spotrebe energie. Aj takýto detail, akým proximity senzor je, je veľmi dôležitý.

vernee thor

Smartfón Vernee Thor patrí medzi veľmi lacné smartfóny a preto je fajn, že výrobca dbá na aktualizácie aj pri takto ekonomicky ladenom zariadení. Jeho cena sa pohybuje okolo 100 eur. Predajca TomTop ho ponúka za necelých 108 eur, no pokiaľ zvolíte komfortnejšie odoslanie z európskeho skladu (na výber Nemecko alebo Španielsko), stáť vás bude približne 116 eur. Vzhľadom na jeho výbavu ide ale stále o veľmi slušnú cenu.

Jeho parametre a vlastnosti môžete nájsť na stránke predajcu na: http:/tomtop.com/vernee-thor a dojmy z používania v našej recenzii na: https://androidportal.sk/test-vernee-thor.