Čínsky výrobca Vernee nás aktuálne informoval, že plánuje spustiť predajnú kampaň pre cenou a výbavou veľmi zaujímavé smartfóny Vernee Apollo Lite a Vernee Thor.

Predajná akcia začína 4. júla 2016, čiže už onedlho, a končí 31. júla 2016. Čo sa týka modelu Vernee Apollo Lite, ten bude k dispozícii za zníženú cenu 199 dolárov každý piatok počas trvania akcie prostredníctvom vybraných predajcov. Tých nájdete v –tomto odkaze-, na oficiálnej stránke čoskoro prebiehajúcej akcie. Smartfón bude expedovaný od desiateho júla.

Pri smartfóne Vernee Apollo Lite môžete stále využiť 30 dolárový zľavový kupón, ktorý obdržíte na vami zvolenú e-mailovú adresu. Pre vyžiadanie kupónu stačí zadať váš e-mail do okna, ktoré nájdete na –v tomto odkaze-. Kupón je možné použiť len raz a nevzťahuje sa na túto kampaň. Využiť ho tak môžete iba pri bežnom, neakciovom nákupe smartfónu.

vernee

Rovnako ladená ponuka sa týka tiež smartfónu Vernee Apollo Thor. Ten sa bude dať kúpiť za výnimočných 99 dolárov, v tomto prípade každú stredu v období trvania akcie. Zoznam predajcov, u ktorých je možné tieto akcie využiť, nájdete opäť na –oficiálnej stránke výrobcu-. Vernee Thor bude odoslaný v zápätí po objednávke, keďže bude dostupný skladom.

Vernee

O Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite poháňa deca-core procesor MediaTek Helio X20, ktorý je vyrobený 20 nm procesom a jeho jadrá sú taktované nasledovne: 2,3 GHz – 2 jadrá, 2,0 GHz – 4 jadrá a 1,4 GHz – 4 jadrá. Operačná pamäť RAM má kapacitu 4 GB,internéeMMC 5.1 úložisko 32 GB a o ďalších 128 GB sa môže postarať microSD karta, ktorá si našla miesto v hybridnom slote pre SIM karty.

5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením pochádza od výrobcu Sharp, vyrobený je patentovanou IGZO technológiou a v jeho výbave nechýba filter modrého svetla BluLight Defender. Fotoaparáty pochádzajú z dielne výrobcu Samsung. Na zadnej strane nás čaká 16 Mpx ISOCELL snímač s pixelmi o veľkosti 1,0 μm. Na prednej strane nájdeme 5 Mpx širokoúhlu selfie jednotku. Vernee Apollo Lite bude držať pri živote 3180 mAh batéria, ktorú nabijete poriadne rýchlo vďaka konektoru USB typ C a technológii Pump Express. Smartfón váži 175 gramov pri rozmeroch 15,20 x 7,60 x 0,90 cm.

O Vernee Thor

Vernee Thor disponuje 5-palcovým displejom s HD 720p rozlíšením (Gorilla Glass 3), o pohon sa stará procesor MediaTek MTK6753 s taktom ôsmich jadier na úrovni 1,3 GHz. V tejto cenovej kategórii trochu prekvapuje až 3 GB kapacita operačnej pamäteRAM. Konštrukcia smartfónu je zhotovená zo zliatiny hliníka a titánu, váži 140 gramova tenký je 7,9 mm. Zariadeniu nechýba 4G konektivita, snímač odtlačkov prstov alebo najnovšia verzia OS Android Marshmallow. Ak k tomu pridáme 13 Mpx / 5 Mpx fotoaparáty, 2800 mAh batériu alebo podporu rýchleho nabíjania, ide v pomere ceny a kvality o veľmi príťažlivé zariadenie.

Výroba Vernee plánuje v rámci prebiehajúcej kampane spustiť aj súťaž o danú dvojicu modelov. Momentálne je súťaž a jej podmienky ešte nedostupná. Predpokladáme, že ju výrobca spustí 4. júla spolu s celou kampaňou.

Výrobca celej predajnej akcii venoval samostatnú stránku. Pre kompletné detaily a nové aktualizované informácie navštívte www.vernee.cc/vernee-big-time.