Úvod Novinky VIDEO: UMi London, telefón za €45 spustili z výšky 30 metrov. Podarilo...

VIDEO: UMi London, telefón za €45 spustili z výšky 30 metrov. Podarilo sa mu prežiť?

1

UMi je veľmi zaujímavý výrobca. Už roky navrhuje smartfóny, ktoré sa pomaly ale isto dostávajú aj k nám, na Slovensko. Sú zaujímavé hlavne tým, že za rozumnú cenu prinášajú kvalitu, ktorej sa vyrovnajú len telefóny s oveľa vyššou cenovkou.

Ich najnovším počinom je smartfón za 50 dolárov, teda približne 45 EUR. Čítate správne, presne také niečo sa stane realitou. Aby toho však nebolo málo, výrobca sa rozhodol, že telefón vybaví poriadne tvrdou konštrukciou. Uvedomuje si totiž, že väčšina smartfónov sa nezničí dôsledkom softvérovej chyby ale práve tej hardvérov. Inými slovami – pádom na tvrdú zem.

Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa v UMi rozhodli vyrobiť aj vlastné tvrdené puzdro, ktoré váš smartfón bude chrániť pred prípadnými pádmi. Len nedávno sa tvorcovia rozhodli otestovať silu gravitácie tak, že ich novinku hodili o zem z výšky vyše 30 metrov. Pozrite sa, ako tento test dopadol.

Ako môžete vidieť z videa, UMi London zvládne oveľa viac, než sa na prvý pohľad zdá. Jeho ochranné sklo na displeji síce prasklo, no ako výrobca upozornil, používať sa stále dá bez väčších problémov. Vzhľadom na jeho extrémne nízku cenu môže ísť o jeden z najlepších zosilnených telefónov. Čo poviete, páči sa vám?

Viac informácií o tomto telefóne nájdete na oficiálnom webe UMi Technologies.