Internetový obchod TinyDeal si pre svojich zákazníkov pripravil opäť niekoľko skvelých letných zliav. Tie sa týkajú prevažne smartfónov, ale nájdeme medzi nimi tiež rôzne príslušenstvo a gadgety.

Veľkou výhodou spomínanej ponuky je, že väčšina produktov je dostupná v európskych skladoch. To znamená, že vás minú opletačky s colnou poštou a prislúchajúcimi poplatkami.

Ponuka rôznych smartfónov, príslušenstva či gadgetov je skutočne bohatá. Nižšie sme pre vás vybrali tie, ktoré podľa nás stoja za zváženie. V ponuke sa objavil skvelý LeTV Le2, ktorý ponúka prémiové konštrukčné spracovanie v rámci kovového unibody tela.

Prednej strane dominuje 5,5″ displej s FHD 1080p rozlíšením, pod ktorým tiká desať jadrový procesor Helio X20 s grafickým čipom Adreno 405 a taktom najvýkonnejších jadier na úrovni 2,3 GHz. O plnohodnotný multitasking sa postará 3 GB kapacita operačnej pamäte RAM a dáta uložíte do dostatočne veľkej 32 GB internej pamäte.

Podstatnú úlohu pri tomto smartfóne zohrávajú fotoaparáty. Na zadnej strane si našiel miesto 16 Mpx snímač s clonou f/2.0, PDAF zaostrovaním a dvojitým LED bleskom. 8 Mpx predný selfie fotoaparát disponuje clonou f/2.2 a nerobí mu problém záznam FHD videa pri 30 fps. Smartfón bude držať pri živote 3000 mAh batéria, ktorú rýchlo nabijete vďaka konektoru USB typ C.

LeTV_Le2

LeTV Le2 je k dispozícii skladom v Nemecku s cenou necelých 188 eur.

Za zmienku určite stojí ekonomickejšia voľba, ktorú reprezentuje Xiaomi Redmi 3. Smartfón ponúka kompaktnejší 5″ displej s HD 720p rozlíšením. 64-bitový procesor Snapdragon 616 si bude rozumieť s 2 GB kapacitou operačnej pamäte RAM a 16 GB rozšíriteľným interným úložiskom (max. 32 GB microSD).

Napriek cene je smartfón zhotovený z kovu so štýlovým textúrovaním na zadnej strane. Zaujať môže skôr tú nežnejšiu časť populácie. Fotoaparáty si podelili 13 Mpx (clona f/2.0) a 5 Mpx (clona f/2.2) rozlíšenia, a o poriadnu výdrž sa postará 4000 mAh batéria. Aj vďaka nenáročnejším parametrom môžete rátať s dvojdňovou výdržou na jedno nabitie.

xiaomi_redmi_3

Xiaomi Redmi 3 je podobne ako Le TV Le2 dostupný skladom v Nemecku s cenou približne 139 eur.

Z príslušenstva nás zaujala externá power banka so solárnym kolektorom pre dobíjanie. 8000 mAh kapacita doplní šťavu rôznym zariadeniam prostredníctvom dvojice USB portov. Dobrodružní jedinci ocenia vstavané LED svetlo (12 svetelných bodov).

power_bank

Power banka je odolná voči nárazom, čiže jej prípadný pád neublíži. V batožine si pre ňu budete musieť vyčleniť miesto o rozmeroch 143 x 72 x 12 mm a zaťaží vás 171 gramami. Cena sa pri európskej dostupnosti zastavila na necelých 11-tich eurách, čo je skutočne málo.

Letné dobrodružstvá a zážitky z dovoleniek či cestovania môžete zachytiť akčnou kamerou ELEPHONE. 16 Mpx snímač so 170 stupňovým uhlom záberu dokáže zhotoviť 4K videá pri snímkovaní 15 fps. 2,7K záznam znesie 30 fps a asi najpoužívanejšou voľbou je rozšírené FHD rozlíšenie, ale pri až 60 fps.

elephone

So snímkami z pod hladiny vám pomôže odolné a nepriepustné púzdro, média sa budú ukladať na pamäťovú kartu s maximálnou kapacitou 64 GB a v útrobách nájdeme 1050 mAh batériu. Páči sa nám, že výrobca kamere pridal 2 palcový TFT dotykový displej, vďaka ktorému si môžeme fotografie alebo videá prezrieť ihneď po zhotovení.

Cenovka nemeckého skladu sa zastavila tesne pod 69-timi eurami.

Vo výbere cenovo zaujímavých technologických a smart zariadení figuruje niekoľko desiatok produktov. Ak vám vybrané zariadenia vyššie nevyhovovali, navštívte oficiálnu stránku predajcu, kde ich nájdete pekne po kope s kompletnou špecifikáciou, fotografiami a ďalšími detailami.

Zobraziť aktuálnu ponuku zliav