Nubia Z11 Mini, Nubia Z11 a Nubia Z11 Max. Trio smartfónov z dielne čínskeho výrobcu ZTE bolo predstavované postupne, pričom najúspešnejší z trojice je práve zlatý stredný model.

Ten sa dostal do predaja na vybraných trhoch len minulý týždeň, dlho sa však neohrial. ZTE Nubia Z11 sa vypredala v priebehu niekoľkých hodín. O niekoľko dní neskôr, spoluzakladateľ a hlavný manažér pre značku Nubia, Nej Fei, uviedol, že pre druhú vlnu predaja bude už k dispozícii dostatočný počet kusov.

Predaj sa opäť spustil 13. júla a opäť sa smartfóny vypredali. Z dostupných informácií nevyplýva, koľko kusov zariadení bolo vlastne k dispozícii, no napriek tomu ide o slušný úspech. ZTE Nubia Z11 bude opäť dostupná od 20. júla. Konkrétne pôjde o verziu so 4 GB RAM  a 64 GB interným úložiskom.

Nubia Z11

ZTE Nubia Z11 v sebe kombinuje bohatú hardvérovú výbavu so štýlovým dizajnom a veľmi príťažlivou cenou. Ak by bol tento smartfón časom dostupný aj u nás, určite by si svoju klientelu našiel. Kompletné špecifikácie nájdete v –minulom článku z predstavenia- a dizajnom sa môžete pokochať na snímke vyššie.