Úvod Smartphony Aktualizácie Smartfón OnePlus 3 dostáva ďalšiu veľkú aktualizáciu. Prináša zásadné vylepšenia

Smartfón OnePlus 3 dostáva ďalšiu veľkú aktualizáciu. Prináša zásadné vylepšenia

5
© AndroidPit

Vývojári spoločnosti OnePlus nezaháľajú a v krátkom čase pripravili ďalšiu aktualizáciu, ktorá prináša dôležité vylepšenia a hlavne opravy chýb. Konkrétne ide o novú verziu softvéru OygenOS 3.2.2.

Predošlá aktualizácia, OxygenOS 3.2.1, vylepšila správu 6 GB operačnej pamäte RAM a priniesla možnosť prispôsobenia farebnosti displeja. Nový update pridal do panela oznámenia tlačidlo pre (de)aktiváciu NFC konektivity.

NFC čip bol primárne aktívny, no pokiaľ ste ho chceli vypnúť, zamieriť ste museli do nastavení. Skratka v oznámeniach tento proces výrazne urýchli. Vývojári ďalej odstránili chybu, ktorá spôsobovala, že sa OnePlus 3 sám automaticky prepol do tichého režimu.

Vývojári upravili tiež funkcionalitu snímača odtlačkov prstov. Ten nebude po novom aktívny, ak máte smartfón vo vrecku. Tento jav spôsoboval, že snímač detekoval dotyk oblečenia ako pokus o odomknutie smartfónu. Neustála práca snímača tak nadmerne vybíjala batériu. Výrobca tiež vylepšil systém notifikácií v situácii, keď je smartfón v spánku v rámci úsporného režimu Doze. Záznam videa aj v 4K rozlíšení dostal optimalizáciu nadmerného šumu.

OnePlus3

Aktualizácia na OxygenOS 3.2.2 sa v priebehu najbližších dní rozšíri naprieč všetkými zariadeniami OnePlus 3. Pokiaľ ste jeho spokojným majiteľom, čakajte oznámenie o OTA aktualizácii.