Úvod Zariadenia Očakávaný Samsung Galaxy Note7 na prvom VIDEU!

Očakávaný Samsung Galaxy Note7 na prvom VIDEU!

5

Samsung Galaxy Note7 bude predstavený už 2. augusta 2016 a podľa očakávaní sa s blížiacim sa predstavením vynára čoraz viac informácií. Tie samozrejme dopĺňajú fotografie a teraz dokonca aj video.

Dnes sme sa napríklad dozvedeli, že dotykové pero S Pen bude fungovať aj pod vodou. Prečo by si chcel niekto písať poznámky na dne bazéna nevieme, každopádne ide o peknú zaujímavosť. S informáciou prišiel aj konečne dobre vyzerajúci render zariadenia Galaxy Note7 (tit. obr.).

Ten prezrádza použitie konektora USB typ C, zobrazuje zakrivenie displeja alebo príťažlivú štíhlu líniu. Výzoru tiež napomáha pekné modré farebné prevedenie.

Teraz sa smartfónom Samsung Galaxy Note7 môžeme pokochať dokonca na videu. Video je krátke a nie je zrovna ostré a detailné, obdĺžnikový tvar so zakrivením displeja a typickým používateľským prostredím je však badateľný dobre. Po prvom videu je len otázkou času, kedy sa objavia ďalšie podobné snímky a dúfame, že v lepšej kvalite.

Samsung Galaxy Note7 na seba upriamuje čoraz viac pozornosti, čo hrá do karát Samsungu. Ten predstavenie posunul z obvyklého septembra na začiatok augusta, kvôli iPhone konkurencii od Apple. Nové iPhone smartfóny budú predstavené práve v priebehu septembra.

Táto stratégia sa kórejskému gigantovi osvedčila pri modeloch Galaxy S7 a Galaxy S7 edge, ktoré taktiež predstavil o niečo skôr, ako bývalo zvykom. Smartfóny v prvých týždňoch trhovej dostupnosti vygenerovali nadštandardné predajné čísla. Reč je pritom o počte predaných kusov rádovo v miliónoch.