Úvod Aplikácie PRISMA: Nesmierne populárna aplikácia čoskoro dorazí do Google Play. Prihláste sa pre...

PRISMA: Nesmierne populárna aplikácia čoskoro dorazí do Google Play. Prihláste sa pre jej odber!

4

Aplikácia Prisma, ktorá slúži na úpravu fotografií v rôznych umeleckých štýloch sa stala behom niekoľkých dní od uvoľnenia hitom v obchode s aplikáciami pre platformu iOS.

Aplikáciu si v 40-tich krajinách stiahlo viac ako 7,5 milióna používateľov, pričom appku Prisma každý deň aktívne používa 1,5 milióna ľudí.

Mnohí používatelia Android zariadení sa jej nevedeli dočkať a jej popularitu využilo, či skôr zneužilo niekoľko vývojárov, ktorí do obchodu Google Play umiestnili rôzne appky s podobným názvom či funkcionalitou. Ich kvalita a prevedenie je samozrejme na míle vzdialená od originálu.

Prisma

Jediným problémom tejto aplikácie je jej (ne)dostupnosť pre platformu Android. Autori aplikácie ale aktuálne oznámili, že chystajú uvoľnenie beta verzie. Ak chcete byť o uvoľnení aplikácie Prisma okamžite informovaní, prihláste sa na odber noviniek.

Prisma

Nejde o nič zložité. Stačí, ak na oficiálnej webovej stránke aplikácie (http://prisma-ai.com/) zoscrollujete úplne dole a zadáte svoje meno, a e-mailovú adresu. Hneď po uvoľnení aplikácie bude na váš e-mail doručená správa, ktorá vás bude informovať o dostupnosti.

Predpokladáme, že elektronická pošta bude obsahovať aj priamy odkaz do obchodu Google Play.