Konečne sme sa dočkali. Mobilná hra Pokémon Go spôsobila vo svete doslova ošiaľ, vo vyhľadávaniach dokonca predbehla aj obsah pre dospelých a hru denne používa viac ľudí, ako napr. WhatsApp.

Hra Pokémon Go bola zo začiatku dostupná len v USA, v Austrálii a na Novom Zélande. Postupne sa dostala do Európy a vstupnými krajinami boli Nemecko a Veľká Británia.

Oddnes si môžete túto hru stiahnuť z obchodu Google Play oficiálnou cestou aj u nás. Inštaláciu hry prostredníctvom tretích strán a .apk súborov sme neodporúčali kvôli bezpečnosti. V inkriminovaných .apk súboroch sa totižto mohol ukrývať nebezpečný malvér.

TIP: Chcete hrať Pokémon Go? Počkajte na oficiálnu dostupnosť. APK súbory môžu byť nebezpečné 

Pokiaľ tento článok čítate, určite ste s konceptom hry a jej funkciami oboznámení. V podstate ide o hru v rozšírenej realite, kde sa musíte pohybovať v reálom svete, chytať a trénovať Pokémonov. Tých často nájdete na netradičných miestach.

pokemon go

Mobilná „pokémonmánia“ ich tvorcom zarába milióny dolárov, Nintendu stúpla hodnota obchodovateľných akcií o štvrtinu a s hraním tejto hry je spojených niekoľko nepríjemných incidentov s ujmou na zdraví. Preto hru Pokémon Go hrajte s rozvahou. V prvom rade ide hlavne o zábavu.

K TÉMEKoľko dát spotrebuje 1 hodina hrania Pokémon Go a ako ušetriť čo najviac?

Teraz už zamierte do obchodu Google Play a začnite lov na všetkých Pokémonov.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo“]