Ďalší deň, ďalšia informácia o Galaxy Note 7! Tentokrát však môžeme s kľudným svedomím tvrdiť, že ide o jednu z najviac dôveryhodných informácií z histórie Galaxy Note 7. Prečo? Pochádza totiž priamo z Vietnamu, kde Samsung vyrába svoju novú vlajkovú loď.

Dnešná fotografia, resp. render vyobrazuje všetko, o čom sa doteraz špekulovalo. Či už je to nový Y-OCTA displej ohnutý po oboch stranách, špeciálny skener dúhovky napravo od reproduktoru na telefonovanie alebo USB C port. Celé zariadenie je pritom v prevedení „modrý koral“.

Samozrejme, nemôžeme prehliadnuť jednu vec, ktorá z Note robí jedno z najunikátnejších zariadení vôbec – S Pen. Inteligentné pero by malo podľa Samsungu priniesť niekoľko nových funkcií, ako aj optimalizovaný softvér. Uvidíme či sa to nakoniec premietne do skutočnosti alebo či to ostane v hladine snov.

Čo je však zaujímavé je fakt, že nový S Pen by vám mal umožniť písať aj pod vodou. Nie sme si celkom istí prečo by ste chceli písať pod vodou, no budete to mať k dispozícii. Čo nás ale veľmi zaujíma je to, ako sa Samsungu podarilo vyriešiť problém s vodotesnosťou. Základňa pre S Pen predsa len zasahuje dosť hlboko do zariadenia.

Uvidíme, ako sa to Samsungu nakoniec podarí. Tak či tak to zatiaľ vyzerá tak, že juhokórejský výrobca si pre nás pripravil veľmi veľkú fajnotu. Čo vy na to?