Nexus 6P, o ktorého výrobu sa postaral čínsky gigant Huawei, patrí medzi najlepšie smartfóny súčasnosti, navyše s pridanou hodnotou čistého Androidu s promptnými aktualizáciami. 

Nexus 6P ale ponúka skôr priemernú výdrž na jedno nabitie. Veľmi aktívni používatelia môžu kapacitu akumulátora dokonca vyprázdniť behom niekoľkých hodín a v polovici dňa zostanú bez šťavy.

Tento problém vyrieši populárny výrobca príslušenstva ZeroLemon. Ten navrhol a vyrobil špeciálny kryt so vstavaným akumulátorom, ktorý bude dobíjať spomínaný smartfón Nexus 6P. Daňou za veľkú kapacitu je samozrejme podstatné zmohutnenie tela zariadenia. Výrobca na svojej oficiálnej stránke informuje, že tento kryt navýši kapacitu batérie o 190 % a k dispozícii bude od 15. júla prostredníctvom renomovaného online predajcu Amazon.

Uvádzacia cena 59,99 dolárov nie je zrovna najmenšia, no ak túžite po poriadnej výdrži na jedno nabitie alebo sa pohybujete v oblastiach, kde nie je možné nabiť si smartfón, cena sa dá akceptovať. Príslušenstvo sa tak hodí na momentálne aktuálne letné festivaly, dobrodružné výlety do prírody, alebo na dlhé cestovanie, ktoré najlepšie kráti práve hranie sa na smartfóne a jeho používanie.

nexus 6P

Výrobca ZeroLemon produkuje príslušenstvo hlavne pre smartfóny od Apple, Samsungu a v menšej miere aj pre LG zariadenia. Spoločnosť ZeroLemon vznikla pred pár rokmi z iniciatívy skupiny nadšencov inteligentných mobilných telefónov. Na rozdiel od iných výrobcov príslušenstva sa ZeroLemon zameriava čisto len na jediný druh produktov.