Prisma je jedna z najzaujímavejších foto aplikácií za veľmi dlhý čas. Keď ju vývojári predstavili používateľom iOS, okamžite sa z nej stala virálna záležitosť. Faktu, že sa aplikácia Prisma vyšvihla na prvé priečky App storu nás vôbec neprekvapuje.

Novinka kombinuje krásne filtre a neurálnu sieť, ktorá ich aplikuje na vaše zábery. Vďaka tomu môžete vytvoriť skutočne nádherné zábery.

Teraz si ju môžeme vychutnať aj my, používatelia Androidu. Prisma totiž konečne dorazila aj do Google Play, dostupná je už aj na Slovensku. O čo teda ide a prečo je Prisma tak zaujímavá aplikácia? Ako jedna z mála aplikácií totiž používa umelú inteligenciu, vďaka čomu filtre aplikuje inteligentne, nielen nahrubo, ako takmer všetky ostatné aplikácie. Nevýhodou je, že aplikácia niektorého z filtrov malú chvíľku trvá. Je to z toho dôvodu, že Prisma musí obrázok znovu zoskenovať a analyzovať vždy, keď chcete použiť niektorý z nových filtrov.

prisma-1 prisma-2 prisma-3 prisma-4

Ide o aplikáciu, ktorá je zdarma a nemá reklamy. Jediné čo musíte spraviť je zaregistrovať. Používateľské rozhranie je veľmi príjemné, čisté a hlavne funkčné. Aplikácia pekne integruje všetky najväčšie sociálne siete ako napríklad Facebook, Instagram či Twitter, vďaka čomu môžete okamžite zdieľať váš nový výtvor. Sťahujte, táto appka je fakt sranda!

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neuralprisma“]