Úvod Zariadenia Obľúbený Elephone P9000 a bezrámikový Elephone S3 v letnej zľave!

Obľúbený Elephone P9000 a bezrámikový Elephone S3 v letnej zľave!

4

Internetový predajca GearBest najnovšie spustil letnú akciu pre vybrané zariadenia výrobcu Elephone. Za pozornosť stoja hlavne modely P9000 a dizajnom zaujímavý S3.

Elephone P9000 predstavuje skvelý kompromis medzi maximálnym výkonom a rozumnou cenou. Elephone P9000 disponuje 5,5 palcovým displejom s FHD 1080p rozlíšením, pod ktorým tiká osem jadrová výkonnostná jednotka Helio P10 s taktom až 2,0 GHz.

Poriadnemu čipsetu sekunduje aj poriadna kapacita RAM. Jej 4 GB kooperujú s 32 GB internou pamäťou (pre užívateľa dostupných 26 GB) a za pozornosť stojí zadný foto snímač IMX258 z dielne Sony. Ten disponuje 13 Mpx a clonou f/2.0 pre pekné snímky aj za šera či zhoršených svetelných podmienok. Vpredu nájdeme 8 Mpx kameru.

elephone

Medzi výnimočné vlastnosti v danej cenovej triede môžeme zaradiť USB konektor typu C, ktorým nabijete 3000 mAh batériu (aj bezdrôtové nabíjanie), veľmi tenké rámiky kovového tela (1,6 mm), snímač odtlačkov prstov alebo multifunkčné tlačidlo pod displejom. To reaguje na rôznu intenzitu stlačenia a môžete mu priradiť rôzne funkcie. Zariadenie beží pod OS Android vo verzii 6.0 Marshmallow.

elephone

Výhodou je podpora 800 MHz 4G LTE pásma, ktorým naši operátori pokrývajú oblasti mimo miest a menšie obce. Elephone P9000 je aktuálne k dispozícii za cenu necelých 200 €. Smartfón je žiaľ vypredaný v európskych skladoch, bezplatné doručenie sa však týka aj toho čínskeho.

Kompletné detaily, fotografie a ďalšie info už nájdete na stránke limitovanej ponuky na http://gearbest.com/-elephone-brand

Elephone S3 je oproti vyššie spomenutému modelu kompaktnejší, lacnejší, no stále optimálne výkonný. Tu sa výrobca viac zameral na dizajn. Prezrádza to celokovové jednoliate telo a takmer bezrámiková konštrukcia so štýlovo zahnutým 2.5D sklom po stranách. V tomto prípade budete konzumovať obsah prostredníctvom 5,2 palcového displeja s FHD 1080p rozlíšením a o výkon sa postará osem jadrový procesor s taktom 1,3 GHz z dielne výrobcu MediaTek.

elephone

3 GB operačnú pamäť RAM dopĺňa 16 GB interné úložisko, ktoré ale môžete navýšiť o ďalších 128 GB prostredníctvom pamäťových kariet. Na zadnej strane nájdeme 13 Mpx fotoaparát Sony IMX135 s clonou f/2.2 a vpredu pre zmenu štandardnú 5 Mpx kameru. 

2100 mAh batéria sa podpísala na štíhlom, 7,05 mm hrubom tele. Elephone S3 však dostal do výbavy technológiu rýchleho nabíjania. Samozrejmosťou je Android 6.0 Marshmallow, snímač odtlačkov prstov, dual SIM funkcionalita a už raz spomínané 800 MHz pásmo.

elephone

Cenovka necelých 133 € je skutočne priateľská. Ponuka však trvá len do zajtra, približne do po obedných hodín. Viac info nájdete na: http://gearbest.com/elephone-brand.