Úvod Zariadenia Elephone M2 dočasne v zľave: Podpora našich LTE sietí, príslušenstvo aj skladom...

Elephone M2 dočasne v zľave: Podpora našich LTE sietí, príslušenstvo aj skladom v EU

1

Internetový predajca geekbuying.com si pre svojich zákazníkov pripravil zaujímavú akciu, ktorá sa týka cenového zvýhodnenia smartfónu Elephone M2. Zľava potrvá už len 6 dní.

Smartfón Elephone M2 skvele zapadá do vyššej strednej triedy, o čom svedčí 5,5″ IPS displej s FHD 1080p rozlíšením, osemjadrový procesor MediaTek s taktom 1,3 GHz, grafika Mali-T720 alebo 3 GB kapacita operačnej pamäte RAM.

Výrobca k 32 GB internej pamäti „pribalil“ tiež slot na microSD kartu, prostredníctvom ktorej môžete pamäť navýšiť o ďalších 128 GB. Čo sa týka fotoaparátov, o tie sa postarala známa spoločnosť Sony.

Na zadnej strane nájdeme 13 Mpx CMOS snímač IMX214 s clonou f/2.0 a vpredu nás čaká obvyklá 5 Mpx kamera. 2600 mAh batéria si našla miesto v tele s rozmermi 77 mm x 155 mm x 7,35 mm a váhou 161 gramov, pričom výrobca nezabudol ani na snímač odtlačkov prstov. Ten sa usídlil rovno pod displejom a jeho reakčný čas je 0,5 sekundy. Pre naše končiny je určite zaujímavá podpora 800 MHz LTE pásma, ktorým operátori pokrývajú oblasti mimo miest a menšie obce. O prémiový nádych a konštrukčnú tuhosť sa postará celokovové jednoliate telo.

Elephone_M2

Ak zavítame na stránku produktu, v podstate máme tri možnosti výberu. Cenovo najzaujímavejšia je prvá. Za necelých 132 eur je k dispozícii samostatný smartfón, ktorý vám bude odoslaný priamo z Číny. Druhou možnosťou je balenie aj s príslušenstvom. Smartfón s koženým krytom a temperovaným ochranným sklom displeja môže byť váš za približne 142 eur.

Elephone M2 je však skladom aj v Španielsku, čiže v EU. Predaj v rámci Európskej únie je pre týchto predajcov nákladnejší, čo sa odzrkadlilo na cene. Za 150 EUR vám však bude smartfón doručený rýchlejšie a určite vás nebude trápiť byrokracia colnej pošty.

Elephone_M2

Je len na vás, ktorú možnosť si zvolíte. Do konca zľavy zostáva ešte dostatok času. Viac detailov a informácií už nájdete na stránke pre Elephone M2. Možnosť výberu balenia a odoslania nájdete hneď pod vyobrazenou sumou pod položkou „option“.

Zobraziť Elephone M2