Úvod Hry Candy Crush v material dizajne? Zoznámte sa s hrou Dots & Co

Candy Crush v material dizajne? Zoznámte sa s hrou Dots & Co

0
Dots & Co

Pamätáte si na hry Dots a Two Dots od vývojárov Playdots? Dnes sa ich portfólio rozšírilo o ďalšiu, ktorú pomenovali Dots & Co. Novinka si berie všetky prvky z prechádzajúcich hier a pridáva nové.

Hrá má krásny material dizajn, je jednoduchá, ale zaujme a vďaka kreatívnym príbehom si ju viac užijete. Môžete si to potvrdiť aj v traileri nižšie.

Dots a Two Dots boli veľké hity, originál Dots zaznamenal až 55 miliónov stiahnutí za 1 rok. Dots & Co sa bude tiež snažiť naplniť svoj potenciál, keďže sa veľmi podobá na svojich predchodcov.

Koncept je rovnaký ako v predchádzajúcich hrách – spájete bodky, aby ste ich eliminovali. Pamätajte si ale, že máte obmedzené množstvo pohybov a len určité množstvo bodiek na odstránenie pre každú farbu. Aby ste to však nemali až moc ľahké, môžete spájať bodky len vertikálne alebo horizontálne (alebo ako štvorec, ktorým eliminujete celú farbu).

Počas hry narazíte na rôzne postavy a keď sa misie stanú komplikovanejšími, tieto postavy vám dajú špeciálne možnosti eliminovať bodky.

Ak vás táto hra zaujala, tak si ju určite stiahnite z odkazu nižšie a dajte nám v komentároch vedieť, ako sa vám páčila.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weplaydots.plus“]