Úvod Tlačová správa Cat S60 s termovíziou prichádza na Slovensko. Poznáme jeho cenu

Cat S60 s termovíziou prichádza na Slovensko. Poznáme jeho cenu

0

Prvý smartfón na svete, ktorý je vybavený integrovanou termovíznou kamerou a najvodotesnejší smartfón na svete – Cat S60 – je odteraz dostupný. Smartfón Cat S60, ktorý bol predstavený na Svetovom kongrese mobilných technológií 2016, je novou vlajkovou loďou portfólia telefónov Cat.

Smartfón Cat S60 má vstavaný modul termovíznej mikrokamery Lepton od spoločnosti FLIR s vizualizáciou tepla, ktoré nie je viditeľné voľným okom, pričom zvýrazňuje teplotné rozdiely. Na modeli S60 je táto funkcia dostupná prostredníctvom špeciálne vyvinutej aplikácie MyFLIR, ktorá ponúka široký výber funkcií na zachytenie a analýzu tepelných obrazov, čo je skutočne jedinečné pre súčasné smartfóny. Termovízna kamera modelu Cat S60 umožňuje používateľom smartfónov Cat ako prvým na svete využívať zariadenia mnohými novými spôsobmi, a to napríklad na: detekciu úniku tepla v okolí okien a dverí, objavenie úniku vlhkosti a chýbajúcej izolácie, identifikáciu prehrievania elektrických zariadení a obvodov, ako aj nočné videnie.

S60_7

Od uvedenia produktu vo februári bol náš tím v teréne, kde zaznamenával spätnú väzbu a viedol viacero skúšobných prípadov s našimi rozmanitými cieľovými skupinami. Od inštalatérov po cvičiteľov koní, od architektov po stavbyvedúcich, od hasičov po správcov parku – podrobovali sme model S60 mnohým testom a spätná väzba bola ohromujúca,” hovorí Peter Stephens, výkonný riaditeľ skupiny Bullitt Group, držiteľ globálnej licencie na mobilné zariadenia spoločnosti Caterpillar. „Zapojili sme aj vývojársku komunitu, sponzorovali sme hackerský maratón, aby sme termovízne schopnosti preniesli do mnohých dôležitých aplikácií – a v najbližších dňoch uvedieme Cat S60 s termovíznou kamerou SDK, ktorá pôvodne vznikla v rámci vývojárskeho programu a o ktorú bol veľký záujem.

Vďaka termovíznej kamere zabudovanej do odolného mobilného zariadenia získate nekonečné úsporné možnosti, od vytvárania správ na mieste až po e-mailovú integráciu. Možnosť nosiť jediné zariadenie, ktoré má všetky funkcie špičkových smartfónov a navyše dokáže zachytiť a merať povrchové teploty, umožní široký rozsah využitia pre stavbárov, pracovníkov verejných služieb, pohotovostný personál, milovníkov technológií a mnohých iných.

Nový model Cat S60 je tiež najvodotesnejší smartfón na trhu, ktorý znesie ponorenie do hĺbky päť metrov po dobu jednej hodiny. Fyzické tlačidlá možno používať pod vodou na ovládanie fotoaparátu a videokamery, čo posúva hranice mobilných technológií, spôsobov využitia, ako aj situácií, v ktorých sa používa.

Smartfón Cat S60 je možné zakúpiť v slovenských obchodoch za cenu 649 EUR.

S60_1
S60_2
S60_3
S60_4
S60_5
S60_6
S60_7
S60_8