Úvod Aplikácie Aplikácia Prisma dostáva rýchlu aktualizáciu. Pridáva dôležitú funkciu

Aplikácia Prisma dostáva rýchlu aktualizáciu. Pridáva dôležitú funkciu

2

Asi žiadna aplikácia určená na úpravu fotografií nezaznamenala medzi používateľmi taký boom, ako Prisma. Pôvodne obmedzená dostupnosť len pre platformu iOS sa rozšírila aj o všadeprítomný Android.

Markantný nárast používateľov preťažil servery, na ktorých aplikácia beží, čoho dôsledkom bol pomalší chod aplikácie alebo jej nefunkčnosť. Vývojári samozrejme neustále pracujú na optimalizácii, no zároveň stihli pripraviť aj promptnú aktualizáciu.

Aplikácia Prisma totižto neobsahovala jednu funkciu, ktorú by v nej čakal snáď každý. Vami zhotovené umelecké diela ste mohli zdieľať všemožnými smermi, no nemohli ste si ich uložiť do internej pamäte smartfónu priamo z aplikácie. Najnovšia aktualizácia tak prináša tlačidlo „Uložiť“.

prisma

Ak vám náhodou ošiaľ okolo Prismy unikol, ide o aplikáciu, ktorá vaše fotografie pretvorí na umelecké diela v rôznych štýloch, ktoré boli typické pre známych slávnych maliarov. Špeciálny algoritmus urobí z obyčajnej fotografie Picassa, Rembrandta alebo iný skvost. Výsledné spracovanie obrazu je niekedy skutočne ohromujúce.

Pokiaľ máte aplikáciu nainštalovanú, skontrolujte si jej aktualizácie. Pre nováčikov máme samozrejme odkaz na Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neuralprisma“]